Şimdi Ara

Saçlar Serbest Mi Dostlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün müdür geldi sınıfa. Bir duyuru yaptı. Ardından saçlara geldi konu. Dedi bazı öğrenciler insanlıktan çıktı. ( sanki uzun saçlılar insan değil. Te Allam. ) O saçlar kestirilecek falan dedi. Hep aynı konuşmalar aşağı yukarı. Sizde bilirsiniz.

Şimdi mili eğitim bakanı falan da değişti ya bu saç ve kılık kıyafet yönetmeliği işi ne oldu?
    Saçlar serbest mi? Yoksa sözde bir şey mi?
    Hoca kestirin falan diyor ama yasa falan varsa gösteririz. Yoksa mecbur
     Saçlar Serbest Mi Dostlar?

evet beyler serbest mi değil mi?

liseliciler gelmesin diye söylüyorum: Evet liseliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 20 Mart 2013; 23:22:26 >

•  Saçlar Serbest Mi Dostlar?

Bende uzattım. 1 haftadır tenefüse çıkmıyorum müdür görmesin diye Hocalar karışmıyor.. Müdür ve müdür yardımcılarından kaçıyorum :)
  • Serbest gel gel gel hooooop dur tamam boyle iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaçlar serbest notlar da serbest
    müdür saçlar kesilecek diyorsa bir şekilde kuralını bulmuştur kesersiniz hava atmanın mantığı yok
  • Bizim okul da saçlar ve kıyafette serbest

Ama müdüre bağlı isterse serbest isterse değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackWaltz -- 20 Mart 2013; 23:27:02 >
  • Valla ben orman kaçkınına döndüm kimse birşey demiyor

Saçımı her sabah yıkarım, güzelce tararım ama rüzgar sağolsun baya dağıtıyor. Hocaların çoğu beni tanıyor zaten birşey demiyorlar. Şurada mezun olmama 3 ay kalmış kızmasınlar bir zahmet.
  • Benim merak ettiğim böyle bir yasa var mı? Yani resmi gazetede bunun hakkında bir yazı yazıldı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Benim merak ettiğim böyle bir yasa var mı? Yani resmi gazetede bunun hakkında bir yazı yazıldı mı?

yazıldı ama seneye geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.