Şimdi Ara

Saclar;Sakallar ile beraber/Orantılı mı uzar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklima takilan bir soru var.Saclarimi sakallar ile ayni orandami uzuyorr?Yani sakal ne kadar uzuyorsa sacda mi onun beraber uzuyor yada tam tersini dusunebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle olsa köselerin hiç saçı çıkmazdı.Anlamışsındır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Öyle olsa köselerin hiç saçı çıkmazdı.Anlamışsındır umarım.

Konu kilit forum ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Öyle olsa köselerin hiç saçı çıkmazdı.Anlamışsındır umarım.

Ben sakali cikan erkeklerden bahsettim.Koselerden degil.Umarim anlamissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman şunu yazayim,böyle bilimsel bir açıklamaya hiçbir yerde rastlamadım.Kendimden örnek vermem gerekirse saçım sakalımdan daha hızlı uzar.bence kişiden kişiye değişir bu durum da.
  • Bir saç telinin günlük uzama miktarı ortalama 0,35 mm'dir
    Haftada 2,1–3,5 mm (günlük 0.5mm filan yani) uzayan sakallar, kesilmediği takdirde, yılda 9 cm'ye, ortalama bir ömürde ise, yaklaşık 10 m'ye ulaşır.
    Bir günde el başparmağının tırnağı 0,095 mm., ayak başparmağının tırnağı da 0,006 mm. uzarken, diğer el tırnakları 0,086 mm., diğer ayak tırnakları da 0,004 mm. kadar uzamaktadır

kaynak http://www.sizinti.com.tr/konular/ayrinti/insan-denen-mechul-28-deri-ve-hikmetli-susleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 17 Haziran 2013; 11:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim

Bir saç telinin günlük uzama miktarı ortalama 0,35 mm'dir
    Haftada 2,1–3,5 mm (günlük 0.5mm filan yani) uzayan sakallar, kesilmediği takdirde, yılda 9 cm'ye, ortalama bir ömürde ise, yaklaşık 10 m'ye ulaşır.
    Bir günde el başparmağının tırnağı 0,095 mm., ayak başparmağının tırnağı da 0,006 mm. uzarken, diğer el tırnakları 0,086 mm., diğer ayak tırnakları da 0,004 mm. kadar uzamaktadır

kaynak http://www.sizinti.com.tr/konular/ayrinti/insan-denen-mechul-28-deri-ve-hikmetli-susleri.html

Aklimi basimdan aldin.Adeta kamyon carpmisa dondum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sporla yanak,gıdı vs gider mi ?
    11 yıl önce açıldı
    boyum daha uzar mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.