Şimdi Ara

SAÇLAR GÖZ GÖRE GÖRE GİDİYOR VALLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağlandığı için günlük yıkıyorum artık yıprandı saçlar çok fazla kaşınıyor ve çok fazla dökülüyor yanlardan da açılmalar başladı yağlandığında veya ıslandığında da saç diplerini rahatça görüyorum göz göre göre gidiyor valla ailede peder de malum üstler olmadığından doktorada gitmiyorum diyeceği şey yapacak bir şey yok

• Hacı şakir yokmu hocam sizin orlarada yawww

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Babam Amcalarim Dayilarim hepsi kel :)

Sampuan kulkanma Zeytn yagli sabun yada defne sabunu felan kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepekleniyor sonra hocam
  • kullandiginiz urunun miktarini azaltiniz ve dokulmeye karsi koruyucu sampuan veya sabun kullanmayi deneyiniz.

• loreal kullanıyorum dokulme karsıtı falanda faso fiso sabun kullanıcam gibi artık
  • Saçların mı dökülüyor yaş kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 de normal değil bu dökülme cidden bildiğin gidiyor artık
  • Benimde senin yaslarda baslamisti dokulme sorunum.Doktora gidip b12 vitaminini kontrol ettirmelisin.Suan 4 aydir duzenli kullaniyorum faydasini gordum.

• Cildiyeye mi gittin hocam ?
  • Evet zaten gidersen direk durumunu bilmek icin tahlil isticekler 2 tup

• Saçı her gün yıkama yağlanması kötü bir şey değil saçı besliyor. Her gün yıkarsan kurur saç ve dökülür.
  • HUKUKCUK kullanıcısına yanıt
    doktora bi görün.kan tahlili yapsin.
    eğer genetik ise minoxidil, finasterid ve bazi tropikal losyonlarlar var.
    bir de biotin saç kalitesini artiriyor.
    ben de senin gibi 18 yaşimdayim ve genetik dokulmem var.sorun varsa yardimci olabirim

• quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKCUK

Yağlandığı için günlük yıkıyorum artık yıprandı saçlar çok fazla kaşınıyor ve çok fazla dökülüyor yanlardan da açılmalar başladı yağlandığında veya ıslandığında da saç diplerini rahatça görüyorum göz göre göre gidiyor valla ailede peder de malum üstler olmadığından doktorada gitmiyorum diyeceği şey yapacak bir şey yok

aniden çok dökülmeye başladıysa tiroit hormonunu ölçtür aşırı çalışıyor olabilir benimde olmuştu.
  • benimde babamın saçları 26 yaşında beyazlamaya ve kenarlardan dökülmeye başlamış. Şuan pek bir şey yok ama bunun erkenden önlemini alamazmıyım ? Geçen saçımda bir tane beyaz tel gördüm korkmadım değil yani
  • AloneAlchemist A kullanıcısına yanıt
    saçlar ince telli zayıf yağlı dibi görünüyor ortadan hafif açılmaya başladı gidecek gibi hocam işin kötü tarafı çok fazla kaşınıyor hatta bazen elime pütür pütür kurumuş kanlar geliyor genetik zaten ama en kısa sürede doktora gideceğim gerçi pek kaale almıyorlar ama bakacağız
  • dodex mi kullanıyorsun?
  • Parlak bir gelecek seni bekliyor genç.
  • Black Mirror kullanıcısına yanıt
    Hayir benexol kullaniyorum.

• Kerastasenin saç dökülmesine karşı enerji veren şampuanları var onları bir araştırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.