Şimdi Ara

saçını kazıtanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
20.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlarım sacımı sıfıra vurmayı düşünüyorum.. ama bir kac soru sormam gerek..
    traş olunca yüzümüz tahriş olur bildiğiniz üzere..kafamızı kazıtıncada aynı durum söz konusumudur.. yani canımız acırmı?
    yine saclardan güneş görmeyen tenimiz cok mu acık renkte olur.. mal gibi görünmeyelim :)
    saclar sanırım daha gür değil daha kalın cıkıyormus sıfıra vurunca.. benim saclar seyrek ve ince telli o yüzden sıfıra vurduracağım..
    ne kadar zamanda uzar saclar son olarak da.. yani 3 e vururlar ya sacı.. ne zamana kadar o boyuta gelir saclar ..
    cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 20 Ağustos 2009; 14:24:54 >

• nasıl oldugunu bılemem ama cok rahat olmustu kazıttıgımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

dostlarım sacımı sıfıra vurmayı düşünüyorum.. ama bir kac soru sormam gerek..
    traş olunca yüzümüz tahriş olur bildiğiniz üzere..kafamızı kazıtıncada aynı durum söz konusumudur.. yani canımız acırmı?
    yine saclardan güneş görmeyen tenimiz cok mu acık renkte olur.. mal gibi görünmeyelim :)
    saclar sanırım daha gür değil daha kalın cıkıyormus sıfıra vurunca.. benim saclar seyrek ve ince telli o yüzden sıfıra vurduracağım..
    ne kadar zamanda uzar saclar son olarak da.. yani 3 e vururlar ya sacı.. ne zamana kadar o boyuta gelir saclar ..

Eğer şüphelerin varsa, bu sefer 2 numara yaptır.Hoşuna giderse ki gidecektir, diğer sefere sıfır yaptırırsın.
  • Güneş görmeyen yerlerin renk farkı tabii ki olucak.
  • tatil diye sacları sıfıra vurdurcam ..döenm içinde yemiyor kel kafayla okula gitmek..
    sacların seyrek birde onun içinde istiyorum..
  • benim bazilari sivilce gibi olmustu habire saclarimi bastirip elimin acimasindan zevk aldigimdan dolayi
  • 1 hafta önce kazıtmıştım. hatta konu açıp resim de vermiştim.
    işte az önce çektiğim foto.
     saçını kazıtanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeuSsss

1 hafta önce kazıtmıştım. hatta konu açıp resim de vermiştim.
    işte az önce çektiğim foto.
     saçını kazıtanlar?

Sen gitmedin mi trenle?
  • zeuss dostum sadece vaşşş diyorum.. 1 haftada böyleyse cok iyi..

benim bazilari sivilce gibi olmustu habire saclarimi bastirip elimin acimasindan zevk aldigimdan dolayi
    oda güzel
  • bende 3 sene önce kazıttım. çok rahat oluyor. gerçi kendimi boşlukta hissetmiştim
  • Dunham@ sabah uykum ağır geldi. saati kapayıp yattım. az sonra çıkacağım 4 saatte ankaadayım. treni ben karşılarım artık orda..
  • quote:

21 temmuzdan beri periyodik olarak kazıtıyorum kafayı,geçen salı 10.kez kazıttım 1 ayda 3 numara olmaz en az 2 ay lazım 3 numara olması için.not:jiletle 0(sıfır yapıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 20 Ağustos 2009; 14:47:05 >

• Ben usturaya vurdurtmuştum saçı. Kafa derisi bembeyaz çıkıyo benden söylemesi , şapka takmak zorunda kalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

quote:

21 temmuzdan beri periyodik olarak kazıtıyorum kafayı,geçen salı 10.kez kazıttım 1 ayda 3 numara olmaz en az 2 ay lazım 3 numara olması için.not:jiletle 0(sıfır yapıyorum)

bu biraz saçın, tırnakların büyüme hızıyla ilgili.
    saçı besleyen keratin denilen hormon bol miktarda havuç, domates, nar gibi yiyeceklerde var. bunlardan çok tüketen birisinin daha hızlı uzar saçı.

nitekim bendeki sonuç ortada. sadece 1 haftada bu kadar çabuk uzadı.

• sapka zorunlu desene o zaman.. bulmak lazım hemen bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 20 Ağustos 2009; 14:53:22 >
  • saç tellerinin kalınlaşmasını isteyenler öyle 1 kere sıfırlayıp bırakmasın 5-10 kez sıfırlasınlar aradaki farkı görecekler
  • Sıfır değil usturayla aldır 1-2 saat biraz yanar ama sonra çok rahatlarsın ve saçlar güçlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Sıfır değil usturayla aldır 1-2 saat biraz yanar ama sonra çok rahatlarsın ve saçlar güçlenir

ustura ile alınca farklımı oluyor.. neyse usturayla aldıralım o zman..
    aslında epey tırsıyorum .. sanki sünnet olacam tekrardan
    ama dönüş yok artık..bu saclar gidecek
  • faydası var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.