Şimdi Ara

Saçında egzama/sd olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yüzümde özellikle alnımda ara ara çıkan ama hiç geçmeyen sivilceler var ve son 1 yıldır seboreik dermatit hastalığı denilen bir şey geldi.Saç 2.günde aşırı yağlanıyor ve saç dibi kaşıntı yapıp saç dökülüyor.Şampuanlar kullandım kimisi etkili olsa da uzun vadede sonuç vermedi.

Roaccutane kullansam hem yüzüme hem de saçıma iyi gelir mi sizce?Bu konuda bilgili arkadaşlar var mı?

Orijinalden alıntı: alice_wonder

Benim yüzümde özellikle alnımda ara ara çıkan ama hiç geçmeyen sivilceler var ve son 1 yıldır seboreik dermatit hastalığı denilen bir şey geldi.Saç 2.günde aşırı yağlanıyor ve saç dibi kaşıntı yapıp saç dökülüyor.Şampuanlar kullandım kimisi etkili olsa da uzun vadede sonuç vermedi.

Roaccutane kullansam hem yüzüme hem de saçıma iyi gelir mi sizce?Bu konuda bilgili arkadaşlar var mı?

Roaccutane düzgün kullanıldığında harika sonuçlar veren bir ilaç. Doktorum sivilceler için önerdi. Googlea ilk yazdığımda before afterları gördüğümde çok şaşırmıştım ama detaylı araştırınca vazgeçtim. Böbrekleri, karaciğeri, dalağı kalbi alayını ypruyor mahvediyor. Zaten vücut geliştirme sporu ilede ilgileniyorum, protein tozu amino asit ve kreatin kullanıyorum, bunların bile zararı varken üstüne birde yoruuc ilaç kullanmak olmaz diye kullanmadım. Zaten spor yaparken sivilcelerde baya azalma oluyor. Nerdeyse hiç yok.

Her neyse, roaccutane vücutdaki bütün iltihapı atar, yağ köklerini kurutur, benim bilgim doğrultusunda roaccutane snein için bir çözümdür, ama zor bir çözümdür, daha kolay bir çözümü mevcuttur. Roaccutaneı en son alternatif olarak kullan.

• roaccutane hakkında yazılanları okudum yaşım 20 oldu ve ister istemez bıkkınlık verdi son çare diye kullanmak istiyorum hocam.Vücut geliştirmeyle de ilgileniyordum son 1aydır bıraktım sd yüzünden teşekkürler cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.