Şimdi Ara

saçımı nasıl kestirmeliyim ss var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu kişisel bakıma açtım ama kimse cevap yazmadı bende buraya açtım saçlarım banyodan sonra böyle oluyor sonra saçma sapan bir şekil alıyor yüz şekline göre veya hangi model yakışır önerilerinizi bekliyorum...http://forum.donanimhaber.com/m_98091466/f_//tm.htm#98091466

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanalı1905 -- 6 Ekim 2014; 20:49:57 >

• Ustleri kes yanlar kalsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbere git yanlar 3 üstler 5 de.. (Lan eskiden böyle yorumlar yapmazdım alıştırdı veletler...)

Kardeş saçların önünü kaldırıp sola doğru yatırabileceğin bir uzunluğa gelmeli, zamanım olursa ss atayım , benim saçlar gibisi gider sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanm123

Ustleri kes yanlar kalsin.

Güldürdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlooDWinD kullanıcısına yanıt
    bekliyorum hocam.
  • Böyle sana gideceğini düşünüyorum hocam, tabi yüzün nasıl bilmiyoruz ama bu saç eğer kafan fazla uzun değilse mutlaka yakışır..
     saçımı nasıl kestirmeliyim ss var
    bu modeli yazın yapmıştım ama pek gitmemişti üst yanlardada genetik olarak bir kellik var zten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • adanalı1905 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam yüz şekline göre değişir, benden öneri.. Saç gerçekten önemlidir, ilk göze çarpan kısımdır birisinde saçlar, bi tarz bulmanı isterim en kısa sürede, buluncada ss le konuya çağırırsın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalı1905

çok komik israf seni.

katılıyorum.ilgin için sağol hocam eyv.
  • up
  • Vur üçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.