Şimdi Ara

Saçımı Bu Şekilde Nasil Yapabilirim ?(Kestirmek ve dikmek icin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sacim ince duz ama sık degil . sacim cok kolay dağılıyor bende kendimce sac kurutma ve kalin firca ile bu saca benzetmeye calisiyorum kisayken sacimin sol tarafi dusuyor uzunken sag taraf sekil almıyor bi oluyor ama tam istedigim gibi olmuyor bunun icin jole vs kullanmak istemiyorum sacim cok sık degil dokulmesin yani oyuzden yikarken ve kuruturken ne kullanmalıyım ? Ayrica nasil kestirmeliyim ben ust haric yanlari al diyorum onu biraz uzun birak diyorum oyle yaptiriyorum.

Saçımı Bu Şekilde Nasil Yapabilirim ?(Kestirmek ve dikmek icin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüz hatların keskin ve fotoğrafdaki gibi düz değilse bu saç yakışmaz. Bu joleli ve tarakla yapılmış. Yüzüne göre tarak kullanmadan biraz daha doğal halini yapabilirsin. Saç tipin ince olduğuna göre ara makas attırma fakat ön tarafı sağa veya sola yatırmana göre yatan son kısımları nispeten daha kısa kestir. Jöle kullanma fakat wax kullanabilirsin. Spreydende uzak dur. Waxların doğal olanları var. Araştırıp kullanabilirsin, şuan geçici olarak bir wax kullanıyorum yarın öbürgün araştırıp kaliteli ve zararsız bir tane alırım inşallah. Direk limonda kullan diyen var fakat hiç denemedim. Şekillendirmede tarak ve makine kullanma. Elinle yap doğal gözüksün.

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Bu sac tipinden baska saczaten yakismiyor. Bende tarak kullaninca sac direk dusuyor ancak kalin fircayi hafif islatip tarayinca oluor sen dusun o sebeple jole kullanirsam direk geriye yatar diye korkuyorum . wax bitane varda sen hangisini onerirsin seyrek ve duz saclar icin ? Ayrica elimle bile yapamiyorum olmuyor

• Berbere söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherBoyTR

Berbere söyle

Berber olm adi ustunde nerden bilsin kuafore gitmem lazim onlarda kafasına gore yapiyor sen kendini bana birak deyip kutuk gibi sac yapiyorlar ayol oluyoz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.