Ya spor'dan sonra dus alirken sacima sakiz yapisti.. sonra cikarmak icin bayagi kastim olmadi.. eve gittim evde kolonyayla ovuºturdum gene olmad#305;.. eehauehgu en sonunda annem cif ile dene dedi.. denedim oldu.. ama derim mahvoldu ;) bu size tavsiye ve ornek olsun sak#305;n#305;n!!![ban][ban][ban]
NOT:[deal]Burdan sacim icin emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum ;) aman siz siz olun dikkat edin hele saca sakız yapıştıktan sonra sıcak su dokup ovalamayın.+ sac kurutma makinesi ile belki cikar deyip sicak hava vurmayin yoksa ÜF OLUR ;)
Vay be! İşte karşımızda tam örnek bir Türk genci!
Spor yapıyor, spor yapacak kadar çevik, + Duş alıyor, spordan sonra duş alacak kadar da temiz. Ama duş sırasında küçük bir kaza yapacak kadar da dikkatsiz(olur böyle şeyler), sonuçta olayı çözümlemiş bir şekilde ve de sevgili forum halkına uyarıda bulunmadan da geçemiyor. Teşekkürler örnek insan![clps] Teşekkürler sporcu insan [clps] Teşekkürler zeki insan[clps] Teşekkürler çevik insan [clps] Teşekkürler koçum![clps] Teşekkürler PC!, [clps]
Ben gereken dersi aldım dostlar. Eğer saçıma sakız yapışırsa, hemen aklıma bu topic gelecek ve kesinlikle cif kullanmayacağım çıkarmak için.
Mevlüt hocam isin komik tarafi.. CİF'i kullanmadan once kullanım alanları dikkat edilmesi gerekn bolumleri okudum deri ile temas ettirmeyin yaziyordu bende banane ulan diyerek.adeta bi şampuan gibi saçıma o dunyalar guzeli saçıma cif'i doktum ve okşayarak cikardim.. annem'in elini optum ;) ama saclarim gitmisti.. suan derimde acayip bi agri var.. Ya bide duş alırken şey(anlayın) yapmıştım ondan olmuş olmasın ? Allah belamizi vermesin yani haksiz miyim ? Olur olur.. Yarında Canakkale sehitlerini anma gecesi duzenledik kulturmerkezinde ona kel katılmak istemezdim malum;) biz sununca ;) kel bi sunucu zhuahuahuahuahuhu ne komik dimi[evlol]
neyse fazla uzatmayalım ves hasılı kelam siz siz olun kendinizden vazgeçmeyin siz olun ;)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Vay be! İşte karşımızda tam örnek bir Türk genci!
Spor yapıyor, spor yapacak kadar çevik, + Duş alıyor, spordan sonra duş alacak kadar da temiz. Ama duş sırasında küçük bir kaza yapacak kadar da dikkatsiz(olur böyle şeyler), sonuçta olayı çözümlemiş bir şekilde ve de sevgili forum halkına uyarıda bulunmadan da geçemiyor. Teşekkürler örnek insan![clps] Teşekkürler sporcu insan [clps] Teşekkürler zeki insan[clps] Teşekkürler çevik insan [clps] Teşekkürler koçum![clps] Teşekkürler PC!, [clps]
Ben gereken dersi aldım dostlar. Eğer saçıma sakız yapışırsa, hemen aklıma bu topic gelecek ve kesinlikle cif kullanmayacağım çıkarmak için. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol][evlol] İşte gerçek bir HOCA [drknrd]
zuhahaha:) baNada ağaçtan döküLen çamsakızı yapışmış:) sabah kafayı yastıkTan kaLdıraMayınca anLadım:) aLLahTan cok deildi hemen eLimLe çektim geLdi:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Vay be! İşte karşımızda tam örnek bir Türk genci!
Ben gereken dersi aldım dostlar. Eğer saçıma sakız yapışırsa, hemen aklıma bu topic gelecek ve kesinlikle cif kullanmayacağım çıkarmak için. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol][evlol] İşte gerçek bir HOCA [drknrd] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
--CAN-- arkadasim sende gereken ders'i cikardin mi burdan :) allah korusun ya. dusunsene ben yar#305;n diyelim manitayla gezcem bide kafama sakiz yapismis iyyyyyyyyy dusunemiyorum[ban][ban][ban][ban][ban]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Soulfly</i> <br />Mevlüt hocam isin komik tarafi.. CİF'i kullanmadan once kullanım alanları dikkat edilmesi gerekn bolumleri okudum deri ile temas ettirmeyin yaziyordu bende banane ulan diyerek.adeta bi şampuan gibi saçıma o dunyalar guzeli saçıma cif'i doktum ve okşayarak cikardim.. annem'in elini optum ;) ama saclarim gitmisti.. suan derimde acayip bi agri var.. Ya bide duş alırken şey(anlayın) yapmıştım ondan olmuş olmasın ? Allah belamizi vermesin yani haksiz miyim ? Olur olur.. Yarında Canakkale sehitlerini anma gecesi duzenledik kulturmerkezinde ona kel katılmak istemezdim malum;) biz sununca ;) kel bi sunucu zhuahuahuahuahuhu ne komik dimi[evlol]
neyse fazla uzatmayalım ves hasılı kelam siz siz olun kendinizden vazgeçmeyin siz olun ;) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Demek ki neymiş?
Kullanılan araç gereçlerin üzerindeki uyarıları dikkate almak lazımmış.[deal] Duş alırken şey(anlayın) yapmamak gerekiyormuş[evlol] Anma gecelerini kel sunmamak gerekiyormuş[drctr] Fazla uzatmamak gerekiyormuş[cop] ve son olarak da bizim, biz olmamız gerekiyormuş.[djsm]
Hay yaşa be PC bu topiğinde de derin anlamlar varmış, yine büyük dersler çıkardım kendime, teşekkürler ediyorum tekrardan sana[clps]
Olur boyle vakalar turk polisi yakalar(ingilizce ogretmeninin salakca esprisi) ;) mevlüt senin vücut üçgendi dimi nede olsa matematikcisin ehe :)
üçgen ama iç açılarını toplayınca 180 yapmıyor nedense [evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Vay be! İşte karşımızda tam örnek bir Türk genci!
Ben gereken dersi aldım dostlar. Eğer saçıma sakız yapışırsa, hemen aklıma bu topic gelecek ve kesinlikle cif kullanmayacağım çıkarmak için. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [evlol][evlol] İşte gerçek bir HOCA [drknrd] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ayyy bi hoş oldum.
Tenks CAN[bgstr]
mewluth yavsama len [evlol] abi basim agiriyor okula gidicektim gitmiyim mi yaw ?cok kotuyum ders geometri karı kıl oldu bana hergun gec kalıyorum zuahu bahanelerimde aynı bu sefer kafama sakız yapıştı onla ugrastım dicem bakalım yicek mi.. yemezse yediririz...NEDE OLSA MATEMATİK VE GEOMETRİ HOCALARININ KAFASI PEK BASMIYOR..bkz:mevlüt ;))))))))))))))))
Bana sorsaydın ya "Uçarruh" (Soulfly) kardeş! Niye kel oldum zannediyorsun, iki işi aynı anda beceremediğimden, yani duş alırken sakız çiğnemeyi beceremeyip yapşan sakızları çözeceğime gittim saçlarımı kazıttım...Aaahhh..bir daha yerine saç bitmedi kafamda :)))
Bir daha böyle bir şey olursa sakızın üzerine buz koy. Sertleşen sakız lırılacağından hemen çıkartabilirsin. Ben bunu daha önce bilseydim, belki kel kalmazdım:)) ama belki kfam soğuyacağından sinüzit olurdum, o başka.
haklisin keloş oğlan ;)
bu topiği okuyup "ehe ehe ehi" gibi tebessümlerle lafı geciştirmek olmaz..madem arkadaş bir musibet atmış ortaya,bunu kafa golüne çevirmek vacip hale gelmiştir.altına def-i hacet kadar trajik olmayan bu olay,pek bir tepki toplamayacak kadar olsa da;etkisi 1000 vivident gücündedir.pırıl pırıl saçların sırrı burada yatmamaktadır..
"aman" diyeyim..wash and fly sevgili dostum..
PC ne yaptın olm.. Hem duş esnasında "Windows 3.1" install edilir mi hiç? Hem o sakız duş esnasında nereden geldi öyle?
Ama onu çözmek için buz kullanman gerekecekti..[donunca iyi sökülüyo mered] Cif le iyi abartmışsın olayı. saçların durumu nasıl bari?
buradan çıkarılacak ders:
Ülker ChewyDent reklamları YALAN SÖYLEMEMEKTEDİR[clvr]
Çünkü sakız çiğnemek hakkaten zor iştir.
*Yürürken
*düşünürken
*iş yaparken
*Yatarken
*telefunken[evlol]
hele hele
duş esnasında <b>windows 3.1 install ederken</b>
sakız çiğnemek deveye hendek atlatmaktan zordur!
Maykın istanbul versiyonu olmaya aday arkadaşımız hardkorcu[ingilazcamı yiyeyim ulam! linguist güzel bi gramer dersi verir artık herhal[evlol]] Soulfly bunun en canlı örneğidir!![clps]
Duş alırken saça nasıl sakız yapışır önce bunu bir açıkla Soulfly
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />PC ne yaptın olm.. Hem duş esnasında "Windows 3.1" install edilir mi hiç? Hem o sakız duş esnasında nereden geldi öyle?
Ama onu çözmek için buz kullanman gerekecekti..[donunca iyi sökülüyo mered] Cif le iyi abartmışsın olayı. saçların durumu nasıl bari?
buradan çıkarılacak ders:
Ülker ChewyDent reklamları YALAN SÖYLEMEMEKTEDİR[clvr]
Çünkü sakız çiğnemek hakkaten zor iştir.
*Yürürken
*düşünürken
*iş yaparken
*Yatarken
*telefunken[evlol]
hele hele
duş esnasında <b>windows 3.1 install ederken</b>
sakız çiğnemek deveye hendek atlatmaktan zordur!
Maykın istanbul versiyonu olmaya aday arkadaşımız hardkorcu[ingilazcamı yiyeyim ulam! linguist güzel bi gramer dersi verir artık herhal[evlol]] Soulfly bunun en canlı örneğidir!![clps] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Yok ben mike felan anlamam ben Soulfly'im ozenti degilim.. kendimim.. Acharad hocam euahu 3.1 install etmiyordum ben o yollar#305; a#351;t#305;k be güzelim yeni version cikti Linux suse 3.1 :DD [arindr][arindr] Olm mesajda atmissin bana tamda uyuyacaktim programdan geldim.. biliyorsun Bagcilar Belediyesi Tiyatro ve Program Organizatörüyüm. 10 11 saattir.. bizim okulun programini yapiyorum kafam dagildi.. ve tesekkur etmeyip arkasini donup giden muduru [ban]'l#305;yoruz.. Dunya ile iliskisini kesicem yarin onun.. sonra doncem ben size byeee ;)
şu senin meşhur oyunun adı neydi? Bir gidelim forumca bi baskın yapalım gişe rekoru kırsın[arindr]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />şu senin meşhur oyunun adı neydi? Bir gidelim forumca bi baskın yapalım gişe rekoru kırsın[arindr] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ha ulan senin laflarini anlamakta zorluk cekiyom tiyatro desene.. TOHUM NECİP FAZIL KISAKÜREK'in cok dehset bisi ;)
Abiniz Hancı[ban] cok sexi bi pozisyonum var oyunda ayiptir soylemesi.. 78 yasindayim oyunda
FIRAT CULTURE CENTRE ;)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />şu senin meşhur oyunun adı neydi? Bir gidelim forumca bi baskın yapalım gişe rekoru kırsın[arindr] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>