Şimdi Ara

saçım seyreliyor fotolu yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaşım 28 şampuan döküyor diye sürekli aktarcılarda satılan defne sabunu zeyitnyaglı sabunlardan kullandım ama dökülüyor lavaboyu tıkayacak kadar mı hayır ama dökülüyor elime heleki sabunla saçımı elimle kazıdıgım zaman kkirini alsın diye 15 tel geliyor nerdeyse .son zamanlarda gözlemliyorum saçımı eskiye nazaran seyrelme gözlüyorum.ne yapabilirim ne ürün kullansam bu seyrekliklerimi kapatabilirim ?yada mezoterapi mi yaptırsak ekimmi bazıları dövme diyorr nedersiniz sevgiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayko -- 15 Eylül 2012; 16:39:46 >

• valla sürekli aynı üürünü kullanmaktanmış nerdeyse aktarcıda aldıgım sabunu 2 senedir kullanıyorum yanlış bir hareket şte kullanmmamak gerekiyor ne kadar iyi ürün olrusa olsun aynı ürünü kullanmak saça zarar veriyormuş bir kez daha anladım gördüm.saçlarda canlı onlarda besleniyor her gün siz aynı yemegi yerseniz bıkkınlık gelmezmi gelir bunlaarda öyle işte .sürekli dğeişitrmek gerekiyor kullandıgımız ürünleri yoksa çok kötü döküyor.dün mesela şampuanın içine bepanthen attım badem yagı filan kattım gayet iyi hiç dökme yapmadı yumuşacık etti saçı böyle gidek bakem şimdilik
  • zigavus sarımsaklı şampuan kullan dökülmelerini durdurur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dalgalı saç uzatanlar yardım!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.