Şimdi Ara

Saçım Çok Sert (Şampuan Önerisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
12.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım çok sık ve kabarık.Biraz uzun da.Banyodan sonra yazın hiç kurutmadığım için çok sert oluyor.Islakken zaten elimi saçımın arasından geçiremiyorum.Kendiliğinden kuruyunca da elimi soka soka açmaya çalışıyorum.Blendax kepeğe karşı kullanıyorum ama kışın sertlik yoktu.Bugün saçımı yıkadıktan sonra makineyle kuruttum.Sert değil.Ama bu sıcakta saç kurutma makinesi bile insanı delirtiyor.Head & Shoulders'ın mentollüsünü kullanan var mı ? Veya daha iyi bir şampuan önerisi olan ? Head & Shoulders mentol için saçlarımı döktü falan demişler de.

• İnekdor öneririm bizim bakkalda var ama hiç kullanmadım.

Saçım Çok Sert (Şampuan Önerisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 13 Temmuz 2011; 13:34:18 >
  • Dalan d'olive diye bir zeytinyağlı ve buğday proteinli şampuan ve saç kremi var ben onları kullanıyorum 2 aydır bence çok yumuşatıyor.
  • head and shoulders mentol ferahlığı.benmkıde sert.
  • Kepeğe karşı olan şampuanlar hem saçı çok kurutur hemde kepeğe çare falan olmaz.saçın yumuşasın istiyosan Elseve arı sütü şampuanından al ben bi ara kullandım çok yumuşatıyo bu yüzden saçım şekil almıyor diye bıraktım.
  • Ben de kepeğe karşı olan şampuanlar kepekle beraber saçları da döktüğü için tırsıyorum.Saçımda normalde kepek olmaz.Ama mevsim değişimlerinde dökülür.Bu kepeğe karşı şampuanlar mentollü şampuanların saçımı dökmesinden korkuyorum.

Şekil vermek istiyorsan Hacı Şakir Zeytinyağlı kullan Dün evdeki son çare dedim kullandım saçımı kuruttuktan sonra mohawk yaptım bozana kadar durdu kafamda
  • hocam sana tavsiyem haftada 1 fln saçlarına zeytinyağı sür ve birkaç saat beklet öyle kafanı daha sonra şampuanla yıka saçlarını ciddiyim iyi geliyor kendim uyguluyorum.yada böyle saç bakım yağları fln olur bitkisel şeylerden yapılmıştır aktarlarda fln bulabilirsin onları kullan iyi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

hocam sana tavsiyem haftada 1 fln saçlarına zeytinyağı sür ve birkaç saat beklet öyle kafanı daha sonra şampuanla yıka saçlarını ciddiyim iyi geliyor kendim uyguluyorum.yada böyle saç bakım yağları fln olur bitkisel şeylerden yapılmıştır aktarlarda fln bulabilirsin onları kullan iyi gelir

Zeytinyağı için çok iyi demişler ama onlar ince telli ve seyrek saçlar için sanırım.Benim saçım zaten kalın telli, sık ve kabarık.Bir de onu sürersem vah hâlime.
  • head & sholders kullanıyorum 3 senedir benimde saçlarım sık ve çabuk yağlanır gayet memnunum ama uzun olduğu için kopup dökülüyor.
    Bi ara mentollü kullandım gözüne fln kaçarsa vay haline burun deliklerinden girdi mi yakıyor ayrıca kafa derisinide ferahlatıyordu
  • doğal olan zeytinyağlı sabunlardan kullan bir süre şampuan kullanma saçların düzene girer ondan sonra kendine göre deneme yanılma yöntemiyle şampuanını kendin seç herkesin yapısı farklı oluyor çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

hocam sana tavsiyem haftada 1 fln saçlarına zeytinyağı sür ve birkaç saat beklet öyle kafanı daha sonra şampuanla yıka saçlarını ciddiyim iyi geliyor kendim uyguluyorum.yada böyle saç bakım yağları fln olur bitkisel şeylerden yapılmıştır aktarlarda fln bulabilirsin onları kullan iyi gelir

Zeytinyağı için çok iyi demişler ama onlar ince telli ve seyrek saçlar için sanırım.Benim saçım zaten kalın telli, sık ve kabarık.Bir de onu sürersem vah hâlime.

benim saçlarımda ince telli sayılmaz kabarıktır hatta hafiften daha dün sürdüm 2 saat fln kaldı gayet iyi oldu

• head and shoulders badem yağlu şampuan kullan dalan d'olive zeytin yağlı saç kremi kullan...Ben kullanıyorum 10 numara 5 yıldız
  • elsevin kendi saçına uygun olanını al derim işe yarıyor tabi yanında bakım kremini de. Hemen yumuşatıyor saçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.