Şimdi Ara

Saçı yumuşatacak bir ürün ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçlarım biraz kuru ve sert hele banyodan sonra kuruyunca berbat bi hal alıyor bu saçı yumuşatacak bi ürün önerebilirmisini? saçım orta uzunlukta olduğu için süreceğim ürün ister istemez saç köklerinede değecek biraz o yüzden saça çok zararı olan bi ürün olmasın... önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon-Adebisi -- 16 Kasım 2012; 19:30:07 >

• Schwarzkopf
  • Saç yumuşatıcı olarak piyasada bir yığın kremler satılıyor ama hiç birini tavsiye etmiyorum, saça sürülen her kimyasal saça zarar verir. Bıttım sabunu tavsiye ederim, saçı yumuşacık yapıyor. Ayrıca uzun süreli kullanımlarda saç çıkarttığını söyleyenler bile var.
  • eM0chaN xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Schwarzkopf

direk markayı söyleyip kaçma binbir türlü ürün var , ürün ismi söyle
  • Ben yumuşatırım.

Yanlış anlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçını vernelle yıkasana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clenear marka sampuan ıse yarıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

www.google.com.tr
    https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=sa%C3%A7+nemlendiricisi&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
    https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=sa%C3%A7+nemlendiricisi&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

rezil etmeseniz olmuyor değilmi

• Hacı Şakir
  • HEPSINI KAFANDAN ASSA DOK

Saçı yumuşatacak bir ürün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insulinhormon -- 16 Kasım 2012; 20:15:06 >
  •  Saçı yumuşatacak bir ürün ?
  • Elidorun sarısını kremiyle birlikte kullan. Gayet iyidir, ben faydasını gördüm.
  • Saçını yıkamadan 1-2 saat önce badem yağı sür (tatlı olanından) yummuşacık olur. Ben yapıyorum, saçlarım ipek gibi Kuru görünmeye devam ederse eline bi gıdım al badem yağı saç uçları sür ama elleyince eline geliyor gün ortasında kötü olur Ama ilk dediğimi yapabilirsin.
  • Elidorun turuncusu tek yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikolota

Saçını yıkamadan 1-2 saat önce badem yağı sür (tatlı olanından) yummuşacık olur. Ben yapıyorum, saçlarım ipek gibi Kuru görünmeye devam ederse eline bi gıdım al badem yağı saç uçları sür ama elleyince eline geliyor gün ortasında kötü olur Ama ilk dediğimi yapabilirsin.

badem yağı yok şuan birazdan banyoya girecem zeytinyağı süreyim belki aynı etkiyi yapar teşekkür ederim en kısa sürede badem yağını deneyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: eM0chaN xD

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Schwarzkopf

direk markayı söyleyip kaçma binbir türlü ürün var , ürün ismi söyle

Schwarzkopf gliss total repair şampuan. Ben kullandım yumuşacık yapıyor ve parlatıyor. Fiyatı 10 tl civarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.