Şimdi Ara

Saçı Sıfıra Vurdurmak Yararlı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 ay sonra saçımı sıfıra vurdurmayı planlıyorum. Yararları ve zararları nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçı Sıfıra Vurdurmanın Faydaları

Saçı sıfıra vurdurmak, çeşitli potansiyel faydaları olan bir karardır. İşte bunu yapmanın bazı nedenleri:

• Saç Bakımını Kolaylaştırır: Saçı sıfıra vurmak, saç bakım rutininizi önemli ölçüde basitleştirebilir. Artık şampuanlama, saç kremi sürme veya şekillendirme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.
    • Saç Derisi Sağlığını İyileştirir: Saçı sıfıra vurmak, saç derinizin nefes almasına ve doğal yağları üretmesine olanak tanır. Bu, kepek veya saç dökülmesi gibi saç derisi problemlerini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Güçlü ve Sağlıklı Saç Uzamasını Teşvik Eder: Saçı sıfıra vurmak, saç köklerinizi uyarabilir ve daha güçlü ve sağlıklı saçların uzamasını teşvik edebilir.
    • Kişisel Stilini Yansıtır: Saçı sıfıra vurmak, kişisel stilini yansıtmanın ve farklı bir görünüm denemek için harika bir yoldur.
    • Cesaret ve Yeniden Başlama Sembolüdür: Bazıları için saçı sıfıra vurmak, yeni bir başlangıcı veya zor bir dönemden sonra cüretkarlığı sembolize edebilir.

Elbette saçı sıfıra vurmanın bazı dezavantajları da vardır. Örneğin, soğuk havalarda üşüyebilirsin veya alışılmadık bir görünüme sahip olduğun için kendini rahatsız hissedebilirsin. Ancak bu faydalar, bazı kişiler için saçlarını sıfıra vurmayı cezbedici bir seçenek haline getirmektedir.

Saçı sıfıra vurmayı düşünüyorsan, karar vermeden önce profesyonel bir kuaförle konuşman faydalı olacaktır. Sana saçını sıfıra vurmanın yararları ve sakıncaları hakkında bilgi verebilirler ve senin için doğru kararın ne olduğunu belirlemene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Azıcık D vitamini görür deri fena mı ?

Yararlı
  • Biraz ucuz değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz.Kafa rahatlar biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Biraz ucuz değil mi?

Hangi anlamda ?

• Kafa şeklin iyise her türlü yararlı ama kötüyse çöp olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

hiç bir yararı yok aksine zararı var çünkü ustruya vurursan kıl köklerine zarar veririsin saçı kısa tut en iyisi kendimden biliyorum

Senin genetiğin kötüdür, kıla bıçak vurmak kötü olsaydı malum yerde fırça gibi çıkmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracı vurdurmak zararlı mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul.Walker

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Biraz ucuz değil mi?

Hangi anlamda ?

Genelde 100$a vurduruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 13 Mart 2014; 19:45:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul.Walker

3-4 ay sonra saçımı sıfıra vurdurmayı planlıyorum. Yararları ve zararları nedir ?

kestikçe daha gür çıkar
  • Mevcut saçlarındaki kırıkların ve kopmaların kazıtınca yenilenecek, daha taze ve güçlü saç telleri çıkacak. Ama bu demek değil ki kısmi kel birisi saçlarını tamamen kazıtınca tekrardan eski günlerine dönecek... Kısacası saçlarının kendi potansiyeline erişmesini istersen yapmanı öneririm.
  • Duştan sonra kurulaması kolay olur + can sıkıntısına iyi gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

hiç bir yararı yok aksine zararı var çünkü ustruya vurursan kıl köklerine zarar veririsin saçı kısa tut en iyisi kendimden biliyorum

Senin genetiğin kötüdür, kıla bıçak vurmak kötü olsaydı malum yerde fırça gibi çıkmazdı.

yok öyle bise kardesim fırça mırça hikaye tamamen psikolojik o belkide sen kendini böyle avutuyorsun

Kazımak kıl köklerini güçlendirir, cahilliğin luzümu yok.

• Ölüm hariç herşeye yararliymiş

•  Saçı Sıfıra Vurdurmak Yararlı Mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok öyle bise kardesim fırça mırça hikaye tamamen psikolojik o belkide sen kendini böyle avutuyorsun

cahillikle ne alakası var git bi arastır ondan sonra gel hem öyle olsaydı o zman herkes saçını kazıtırdı uzatmanın manası yok.

Olmayan saçı çıkartır vs gibi bişey söylemedim. İnsanın genetiğine bağlı vücudunda tüy olan bir bölgeye jilet sür bakalım 2-3 kere noluyor. Jilet her zaman var olan kılların daha sert ve kalın çıkmasını sağlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cahillikle ne alakası var git bi arastır ondan sonra gel hem öyle olsaydı o zman herkes saçını kazıtırdı uzatmanın manası yok.

Olmayan saçı çıkartır vs gibi bişey söylemedim. İnsanın genetiğine bağlı vücudunda tüy olan bir bölgeye jilet sür bakalım 2-3 kere noluyor. Jilet her zaman var olan kılların daha sert ve kalın çıkmasını sağlar.

o dediğin saç hariç vücudunun diğer yerlerinde cıkan tüyler kıllar için geçerli bnmde saçım bildiğin tüydü sonra gittim kazıttım bi mok olmadı hatta daha da kötü oldu psikolojini falan bozuyor cıkartırana kadar canım cıktı ne diyon sen gelip burda yalan yanlıs bilgiler veriyorsun arastırmadan etmeden

Saçların zaten ince yapılıysa çare olmaz diyoruz. Sende olmayan bişey başkasında da olmayacak değil. Genetiğin kötü işte daha ne konuşuyorsun ki... Senin çocuğun olmuyor diye herkeste de olmayacak diye bir kaide yok. Bizde kazıtan adam çim adama dönüyor demiyoruz ama hem cildin güneş görmesiyle hemde kazımanın verdiği etkiyle saçlar daha sert ve gür oluyor %10-20 kadar.

• Güncel

• Ben geçen yaz kazıttım calilou varya çizgi film ona benzediydim ama bi faydası yok saç gene aynı çıkıyor
  • dün yaptım :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.