Şimdi Ara

saçı dökülen,saçı beyazlayan gelsin çaresi ayda 12 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaşı genç olanlar mesela 20 yaş civarı olanlar önleminizi baştan alın

    bir arkadaş 20 li yaşlarda önlem almıştı yaşı 40 oldu hala saçında sakalında beyazlık yok hemde saçlarında dökülmede yok

    banyosunda gördüğüm şişeler bunlardı susam yağı ve badem yağı,bunları şişe olarak ayrı ayrı alın ve kendiniz karıştırıp kullanın

    karma olarak almayın içine başka esans katıyorlar


    Susam Yağının Saçlara Faydası:Susam yağı cilt için olduğu kadar saçlar için de bulunmaz bir sağlık kaynağıdır. Zamanla hem çevresel koşullar hem de kimyasal ürünler nedeni ile saçlar yıpranmakta ve hasar görmektedir. Bu da saçların sağlığını, canlılığını ve parlaklığını kaybetmesine neden olmaktadır. Susam yağı saçlara yeniden sağlığını kazanmasına yardımcı olmaktadır. Hafta da iki ya da üç kez masaj yaparak saça uygulayarak saçların daha parlak ve canlı görünüm elde etmesi sağlanabilmektedir.

    Susam yapı saç rengiinin koyulaşmasına yardımcı olur. Bu özelliği yardımıyla saçların erken beyazlamasına izin vermez. Periyodik olarak saçlara uygulandığında saçların koyulaşmasını sağlayabilir.

    Susam yağının saçlara diğer faydası da saçların sağlıklı büyümesini teşvik etmesidir. Kafa derisinde dolaşımı arttırarak hızlı büyümeyi sağlar. Susam yapının yüksek derecede saçlar üzerinde nüfuzu vardır ve bu özelliği yardımıyla tahrip olan saçların yeniden onarılmasına yardımcı olabilir.

    Saçları zararlı güneş ışınlarından korur. Kafa derisine susam yağının uygulanması kafa derisi sağlığı dışında saç sağlığının korunması ve özellikle zararlı güneş ışınlarının neden olduğu hasarları minimuma indirir.

    Susam yağının anti bakteriyel özelliği vardır ve bu özelliğinden dolayı kafa derisinde meydana gelen mantar ve egzama gibi sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olabilir.Kafa derisine masaj şeklinde uygulandığı zaman bit sorunlarını da giderir.

    Susam yağı aynı zamanda kepek sorununu da çözebilir. Sabahları suya karışturarak saçlarınız yıkadığınızda kepek sorunundan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Çokiyi bir sonuç almak için bu uygulamaya 30 gün boyunca devam etmelisiniz.

    Susam yağı aynı zamanda kuru saç sorunlarını da çözebilir. Susam yapını bir miktar su ile inceltin ve bir çay kaşığı limon katın ve parmaklarınızın ucuyla saç köklerine uygulayın. Dairesel olarak uygulamayı kafa derinize yapın ve daha sonra 30 dakika beklemeye bırakın. 30 dakika sonra saçlarınızı durulayın. Bu uygulama kuru saç sorunlarının ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

    Susam yağı ayrıca saçlara doğal bir parlaklık kazandırır. Elinize 3-4 damla susam yağı damlatın ve saçlarınıza uygulayın. Bu uygulaaya 8-10 gün devam edin. Uygulama sonunda saçlarınıza doğal bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırmış olacaksınız.

    Saç sağlığını korumak için susam yapını kafa derinize uygulamanız doğal olraka kafa derisi sağlığına da katkıda bulunacaktır. Susam yağının ayrıca stres kaynaklı saç dökülmelerini de önlediği düşünülmeltedir.




    Badem Yağının Cilde Faydaları: Badem yağının yüksek miktarda içerdiği aromaterapi uçucu yağlar cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun dışında bebeklerin cilt bakım ürünlerinde de kullanılır.

    Badem yağı, cilt sağlığı için çok faydalı olan A ve B vitaminleri içermektedir. Badem yağı ayrıca cilt sağlığı için faydalı olan yağları da içerir ve bu yağlar neredeyse bütün cilt türleri için faydalıdır. Badem yağı cildin nemlenmesine yardımcı olur, ciltlerdeki tahrişi giderir ve iltihabı alır. Kuru ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur, daha yumuşak ve pürüzsüz ciltler sağlar


    http://www.faydalarizararlari.com/badem-yaginin-faydalari/

    http://www.faydalarizararlari.com/susam-yaginin-faydalari/

    link içindeki kek tarifi gibi olanları yapmaya gerek yok,baharatcıdan 2 şişeyi alıp sürün yeterlidir,arkadaş yapmıştı







  • siten
  • Bulunsun mesajım



























    Siten hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.