Şimdi Ara

Saçı arkaya taramak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
37.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bunu bir yolu yordamı var mıdır? saçım düz ve bazen saçımı arkaya tarayıp daha farklı saç şekilleri denemek istiyorum ama saç geriye gitmiyor, bunu nedeni kesimden mi kaynaklanıyor? yoksa evde kendi yöntemelerimizle halledebilir miyiz? interneti taradım fakat jöleyle yapıştırmayı önermişler fakat ben böyle olsun istemiyorum.

• Jolesiz yatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toka tak akşam yatarken kasket giy kışlık olanlar bunlarla alıştırdım ben ilk sonra otomatik yatıyor sürekli geriye tara elinle hep geriye doğru yapıştır sonra alış gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

toka tak akşam yatarken kasket giy kışlık olanlar bunlarla alıştırdım ben ilk sonra otomatik yatıyor sürekli geriye tara elinle hep geriye doğru yapıştır sonra alış gidersin

çok uzun değil saç, zor olmaz mı bu yöntem? toka falan.
  • hoş olmuyor
  • Yan yatir sende

saka bir yana berbere git ara makas attir daha rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

toka tak akşam yatarken kasket giy kışlık olanlar bunlarla alıştırdım ben ilk sonra otomatik yatıyor sürekli geriye tara elinle hep geriye doğru yapıştır sonra alış gidersin

ne kadar kısa parmak yarısı kadar falan varmı yoksa dahamı uzun ona göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç ne tarafa taranmalı
    11 yıl önce açıldı
    Sadece Saçı Dökülenler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçın uzun değilse arkaya yatırman çok zor. Ben saçlarımı orta uzunluktayken yana doğru tarıyordum, arkaya rahat bir şekilde atabilceğim kadar uzayınca arkaya atmaya başladım.

• Yine konu dışında gördüğüm bir konuda arkadaş saçlarını geriye doğru yatırmak için akşamları taç taktığını gün içerisinde de sporcuların, özellikle futbolcuların çok kullandığı saç bandını taktığını söylemişti. Konu galiba futbolcuların taktığı saç bandıyla alakalıydı. O üyeyle iletişime geçebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

ne kadar kısa parmak yarısı kadar falan varmı yoksa dahamı uzun ona göre

7-8 cm civarı 10 bile olabilir.
  • saçım 2 ay önceki uzunluğunda olsa dediğini yapabilirdim ama şimdi deneyince tacı geriye ittirdikçe önlerden fırlamalar oluyor, tam olmuyor yani. dik dik kalıyor saç.
  • banyodan cıkarken saclarını tarana sonro sac kurutma makınası ıle gerıye tarıyarak kuruk bıde oyle dene sureklı ama elınde gerıye dogru sur elını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.