Şimdi Ara

Saç yıkama meselesi [çok dökülüyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 6 aydır haftaiçi hergün saçımı yıkıyorum... (yıkamadığımda hem istediğim şekli veremiyorum hem de yağlı gibi duruyor...)

bu arada aylık saç konusuna hoş geldiniz....

son 1 aydır falan saçlarım dökülmeye başladı... şampuanla ovalarken , kurularken (özellikle havluda çok görüyorum) ... sanırım şu yağlanma meselesi falan doğru.. yani hergün yıkarsan saç diplerinin yağlanmasına izin vermezsin böylece saç beslenemez ve dökülür falan meselesi...

artık şöyle birşey yapmaya karar verdim... 2 günde bir şampuan kullanacam... yani bir gün şampuanla yıkıyorsam diğer gün sadece suyu açıp başıma birşey dökmeden yıkayacam... acaba böyle duru bir şekilde yıkayınca da o derideki yağlanma gidiyor mu?

yani hiç dökülmeyen saçlarım (şu yetenek sizsinizde sakallarıyla birşeyler kaldıran adam gibi tut çek hiçbirşekilde kopmazdı saçlarım) şimdi yıkarken nerden baksan 100 tane dökülüyor..
    (yas 19)

• Yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günde bir yıkıyorum,yine dökülüyor.Kafama takmıyorum artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

2 günde bir yıkıyorum,yine dökülüyor.Kafama takmıyorum artık :)

hocam yakında önler açılmaya başlayacak... doktora falan mı gitsem acaba diye düşünmüyo değilim ?
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    doktora gitmenizi tavsiye ederim.yaşınız daha 19muş.çok erken saç dökülmesi için
  • Benim 18 benimde çok dökülüyor sal gitsin karşim 1 tel saç ekimi 1.5 tl şimdiden biriktirmeye başla
  • Saç uzatıyorsan dökülür normaldir dicem de 100 fazla baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.