Şimdi Ara

Saç uzatmaya başlıyorum tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün her yer eşit bir şekilde 3 numaraya vurdurdumm asıl olay şimdi ben her gün duş alan birisiyim kimisi diyor saçlarını yıka kimi yıkama kendi yağıyla beslensin

Ne yapmalıyım çok zorlu Bir süreç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saç uzatıyorsan en geç iki günde bir kafayı yıkaman lazım. Saçın kaşların önüne düştüğü dönemi söylüyorum.

Şampuan önemli, uzun saç genelde çok yağlanır ve ona uygun bir şampuan alman lazım.

Saçı yıkadıktan sonra kesinlikle kurulaman lazım yoksa kepek oluşmaya başlar. Bu dünya üstünde inanıyorum ki kepeğin en büyük sebebi saçı banyodan sonra saç köküne kadar kurulamamaktır.

Islak bırakıp kurumasını beklersen çok kötü kepeklenir kafan.

Saç arkadan toplayacak kadar uzadı diyelim saçı çok çekmemen lazım, bazı kadınların kafasının ortası keldir çünkü bilinçsizce saçı kanırta kanırta arkada toka ile toplamışlardır.

Saç kökünden kopar ve oralar gittikçe kelleşir.

Son olarak saç uzun olunca yatman kalkman zorlaşır, kafanı çok öne, arkaya, sağa sola çevirmek istemezsin, sürekli öne düşen saçı savuşturursun.

yatarken sağa sola rahat dönemezsin çünkü artık bayıltır seni. Saç omzuna takılır, yazın nemlenir, suratını yakar vs vs..

Uzun saç derttir seni kısıtlar ve boynunda hareketsizlikten kireçlenme oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Ağustos 2019; 2:12:49 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:39:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.