Beyler bende sık, düz ve banyodan sonra çok kabaran amele saçı diye tabir ettiğimiz bir saç türü var. Bu sene okulda son senem ve okulunda kapanmasına az kaldığı için saçlarımı uzatmak istiyorum. saçını uzatanlar yada zamanında uzatmış yaşlı kurtlarımız bu işin püf noktalarını söylebilirlermi...,
Not berber terimlerinden hiç anlamam ara makastı felan hiç bilmem böyle şeyler söylerken açıklarsanız iyi olur..
Arkadaşlar şaka yaptığımı zannetmiş ama test edin ve görün..
erikli şakaydı de bari... istanbulun kireçli suyu kepek yapmasın
Çabuk uzamasını istiyorsan saçının yağlanması lazım bu da yıkamaman anlamına geliyor
hergün düzenli sıcak suyla kafanı yıka
Her sabah yıka yoksa kırık oluşur saçında.
1.5 sene uzattım kırıkları almaya gideyim dedim adam saçın yarısını kesti.Bir şey diyemedim kırık diye.
Taranmıyor kırık olunca tarak takılıyor çekiorsun kafan kopacak gibi acıyor
Yattıktan sonra yatakta 50 kere sağa sola döndüğün için saçın karışır o yüzden her kalktığında yıka.
beyler konu biraz saptı galiba benim sorunum nasıl çabuk uzar değil uzatirken neler yapmalıyız ki şekilsiz gözükmesin
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
1.5 sene uzattım kırıkları almaya gideyim dedim adam saçın yarısını kesti.Bir şey diyemedim kırık diye.
Yattıktan sonra yatakta 50 kere sağa sola döndüğün için saçın karışır o yüzden her kalktığında yıka.
sağol gerçekten en sonunda mantıklı bir açıklma
quote:
Orijinalden alıntı: onurxv
quote:
6 senedır saç uzatıyorum hayatımda duyduğum en saçma cevap
aynen yıka benim saçım kısada sağlık ocağında birinden duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: tatanga.1988
quote:
Orijinalden alıntı: onurxv
quote:
6 senedır saç uzatıyorum hayatımda duyduğum en saçma cevap
sendemi yıkayarak uzatanlardansın teşekkür ettim çünki yıkamak dışında birşeyler söyledi
Herkesin sacı uzatmaya elverişli değildir.en guzel uzun sac çok sık olmayan hafif sert olan sactir önce bunu bil. Her gün duş al ama hergün çabuk uzamasını istiyorsan. jole vax max jax kullanma spreyle üstten az az puskuterek şekil ver eğer vereceksende Pro. Olarak sac uzatan biri olarak tavsiyeler sana
Bende böyle bir konu açacaktım sen açmışsın lise bitmek üzere zaten uzatıyorum saçımı ama lanet lise oldugu için yine kestirecem Kısa saçta berbat duruyor hafif seyrek düz saçım oldugu için. Biri yardımcı olursa sevinirim yani belli bir yöne tarayınca daha iyi duruyor ya da kötü duruyor gibisinden veya berberde biryeri kestirip öyle uzatmak gibi
"algida seçicilik" muhabbetine dönmüş konu.Adamın ilk attığı mesajdan saç uzatırken ne sıklıkta berbere gidilmeli dediği anlaşılıyor ama forumun zekileri hala suyla yıka uzasın geyiği çeviriyor.
Yo hayır yıkamakla alakası yok kı o çok saçma bi uydurma nerden kaynaklanıyor bu uydurma söylıyım; Şimdi yazı arkadaşın gözunun önunde durur saatlerce saçı uzatır ama farkına varmazsın o saç uzatan arkadaşın ya havuza yada denıze gider geri dönduğunde sana değişik gelir bunu saça yorumlarsın ondan uydurma olarak kalmıstır.
benım sacım zaten guzel 2 gunde 1 yıkarım olup bıter.Kırık saç olusmasıda ole olmaz saç uzadıkça yıpranır bunun sonucundada saçta çatallanma olusur o onu ızah etmeye çalışmış ama yıkamaya bağlaması tuhaf geldı. şimdi bi fide ek ınce gövdelı uzdıkça buyudukçe eğilecek saçta öyle uzadıkça buyudukçe bı hasarı olacak 2011 model arabanın motoruyla 2000 modelın motoru arasındakı fark gibi düşün .saç uzadıkça yoruluyor ondan bı yerden atıyor.
çaresını ararsan kırıkların 2 yada 3 ayda bir kuaföre git alttan makasla aldırt yada evde ablan vs. kız kuzenın varsa aldıra bilirsin. ben hiç aldırmadım bı ara komsu kızı gel alalım dıyodu amam aldırmadım bi haltta olmadı.