Şimdi Ara

Saç uzatmak ne kadarda zormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçımı uzatmaya heveslendim.Şuanda çok uzun değil ama çok kabarık ve biçimsiz görünüyor.Normalde hep kısa kerer saçıma şekil verirdim.Sizce ne yapsam ? Ara makas filan işe yarar mı ?

Saçım çok sık - çok uzun değil çok kısa değil normal.

• Valla bende 3 aya bir 3 numaraya vurduruyom sacimi bende her seferinde uzatiyim diyorum ama benim saclar hem yagli hem seyrek olmuyo yani.
  • bak ben zamanında saç uzatan birisiydim git saçını adam gibi kestir her yeri eşit olsun ondan sonra basla uzatmaya ara ara berbere git ara makası attır uçlarından aldır hem kabarıklığı gider hem şekilsizliği ilk zamanlar çabuk uzar sonra yavaşlar ama bir dönem gelir ki sokaga çıkmak istemezsin 5nci aylarda falan sac ne yaparsan yap bicimsiz durur tipsiz olursun ama biraz dayanırsan hedefine ulasırsın ama inan sac uzatmaktansa saca sekil verip ne bilim mankenlerinki gibi daha mantıklı ve daha iyi durur ama genede sen bilirsn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

bak ben zamanında saç uzatan birisiydim git saçını adam gibi kestir her yeri eşit olsun ondan sonra basla uzatmaya ara ara berbere git ara makası attır uçlarından aldır hem kabarıklığı gider hem şekilsizliği ilk zamanlar çabuk uzar sonra yavaşlar ama bir dönem gelir ki sokaga çıkmak istemezsin 5nci aylarda falan sac ne yaparsan yap bicimsiz durur tipsiz olursun ama biraz dayanırsan hedefine ulasırsın ama inan sac uzatmaktansa saca sekil verip ne bilim mankenlerinki gibi daha mantıklı ve daha iyi durur ama genede sen bilirsn :)

Hocam saçıma sürekli şekil vermek hem yorucu hemde dökülme ihtimali var.Uzatmak istiyorum.Gidip bi ara makas atsam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 23 Ocak 2013; 17:56:12 >
  • Saç şeklin kabarık ise ara makas saçlarını daha da kabartır.
  • attır uclarındanda aldır :) biraz olsun engel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Saç şeklin kabarık ise ara makas saçlarını daha da kabartır.

Nasıl yani ? Bu ara makas kabarıklığı azaltmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam saç uzatan arkadaşlarımız varsa bende uzatmaya başladım 1.5 ay önce falan amacım saçı uzatıp şu hale getirmek :) saçın hızlı uzamasını sağlayan yiyecek vs bi çözüm biliyorsanız mesajımı alıntılayıp söylerseniz sevinirim
  • valla ara makasının bende işe yaradıgı kesinde diger sac türleri icinde aynı mı olur bilmem hızlı uzaması icin arkadasım sakın sacıan abuk subuk seyler sürme ama sunu yapabilirsin soguk su ile yıkarsan sadece ilk zamanlar hızlanmasını artırabilirsin
  • Saclarim kurek kemiklerimin ortasina kadar geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Saç şeklin kabarık ise ara makas saçlarını daha da kabartır.

Nasıl yani ? Bu ara makas kabarıklığı azaltmaz mı ?

Alttaki saçlar daha dik çıkacağından uzun olan saçları havaya kaldırır. Saçlarım 10cm civarında uzun olduğunda dalgalı. 3-4 cm kısa olduğu zaman ise dik oluyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_50711404/mpage_7/f_/key_//tm.htm#61250997

Bu konuda epey saç uzatan arkadaş var. Oraya saçınızın fotosunu koyun daha çok yardımcı oluruz, olurlar.

• saçlarınızı hemen uzasın diye sık sık yıkamayın uzadıkça dökülme çoğaldığı için saçlarınıza yazık edersiniz.Tam 21 ay oldu benim uzatalı ama bana kalırsa uzatmayın çünkü bidaha kıyıp kesemiyorsunuz ayrıca her duştan sonra taramak kurulamak bidaha taramak kurutmak gibi şeylere hazırlıklı olun
  • Uzatacam beyler.İnat oldu

Kaç ayda böyle olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Uzatacam beyler.İnat oldu

Kaç ayda böyle olur ?

Beyler saçlarımı
    />
    bu hale getirmeden nasıl yukarıdaki gibi uzatabilirim acaba. Tıpatıp jim carrey gibi değil ama ona benzeyen dağınık bir saç modeli yapmak istiyorum.

• kalıcı düzleştirme yapıyorlarmış 3 ay gidiyomuş bilen yada yaptıran var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçlarımı birçok kez uzattım. En berbat dönem arkadaşın anlattığı dönemdir. Biraz sabır gerekir, uzayıp tam şeklini aldığında hep o tarzda kalırsınız zaten. Ancak sıkılacaksınız, uzun saçın bakımı zordur, nefret ettirir. Uzun süredir saçlarım kısa, tekrar uzatmayı düşünmüyorum.
  • Konuyu hortlatmışlar Bu arada saçım jim carrey'den daha uzun oldu.1 kere aramakas attım acayip pişman oldum.DENEMEYİN.Okul başladığı için üzülerek uzun saçıma veda ettim Şuan bayağı kısalltım.Resmen rahatladım diyebilirm. @Insurrection 'in dediği doğru.Bence uzatmayın.Şuan ki saçımda gayet iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Saçımı uzatmaya heveslendim.Şuanda çok uzun değil ama çok kabarık ve biçimsiz görünüyor.Normalde hep kısa kerer saçıma şekil verirdim.Sizce ne yapsam ? Ara makas filan işe yarar mı ?

Saçım çok sık - çok uzun değil çok kısa değil normal.

bir zamana kadar ara makas, sonra zaten beklemek zorundasın, yoksa ara makas kırar saçlarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.