Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çağlar2011

Uzun saça kız gelirmi?

benim görüşüme göre gelir nedenmi bakıyorum böle emo tarzı yada hafif uzun saçlı erkekler çok çekici oluyo dikkat çekiyo çünkü herkezin saçları sıradan bakımsız ya 3 numara yada apaçi gibi salak salak şeyler ben yararını görüyorum bakan bir daha bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

O değilde beyler düzgün fön çekmenin bir videosu falan varsa daha makbule geçer zaten saçlarım istediğim uzunlukta.

fön çekmek için yuvarlak tahta saplı taraklar var sık telli onunla istedigin yöne dogru taragı çevire çevire şekil vereceksin aklına takılan bişi varsa pm at ordan özel yardımcı olayım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

benim saçlar hemen yağlanıyor. bugün yıkasam mesala yarını çıkarır ertesi gün yağlı olur. çok uzunda değil fotoğraf atarım bir ara. ne yapmayalıyım?

şampuanını deyiştir bnm de öyleydi şampuanımı deyiştirdim birde jel kullanıyorum 2 sinden biri kesti bu yaglanma işini ama bilemicem hangisi birde hnm kurutmak gerek saçı bir dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

6 ay önce 5 numara olarak kısalttırmıştım o zamandan bu yana makas değmedi saçıma.Biraz dökülme sorunu var bunun için hangi şampuan önerirsiniz?

dökülme hmm alnın açıkmı senin içeriye dogru birde tepelerde açıklık varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

6 ay önce 5 numara olarak kısalttırmıştım o zamandan bu yana makas değmedi saçıma.Biraz dökülme sorunu var bunun için hangi şampuan önerirsiniz?

Yanlar açık. Tepelerde açıklık yok.
  • Bende uzatmaya başlıyorum.
    Saçlarım çabuk yağlanıyor bana önerebileceğiniz şampuan ve saç kremi var mı ?
  • hafif dalgalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlepsycho

Bende uzatmaya başlıyorum.
    Saçlarım çabuk yağlanıyor bana önerebileceğiniz şampuan ve saç kremi var mı ?

Yeşil sabun ile 3 4 kere yıka en son da 1 kere şampuan kullan ama çok saçında kalmadan yıka ve iyice durula yeşil sabun dediğimde hacı şakirin filan dı sanırım onlar güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Yanlar açık. Tepelerde açıklık yok.

saçların uzun oldugu için haliyle güçsüz kalıyor saç kremi tavsiyem saç köklerini güçlendirmek için birde saölarını o açık olan yerlere dogru yön ver hem açıklıklar kapansın hem kötü görünmez jöle sürme sakın köpük kullanabilirsin saçlarını dökmez
  • Hocam kıvırcık saçlıyım. En son galiba 3 hafta önce kestirdim. Saçlar uzuyor şu an. Afro yapmak istiyorum. Yazın hiç kestirmemeyi düşünüyorum 3 ayda bonus olur mu boşa mı uğraşmış olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanların açık olduğu belli olmuyo saçları yana doğru yatırınca. Duştan sonra elimde saç teli görmek canımı sıkıyo. Şampuan,sabun dışında saçıma kimyasal sürmedim.Saç kremi olarak ne öneririrsin?
  • quote:

Yanların açık olduğu belli olmuyo saçları yana doğru yatırınca. Duştan sonra elimde saç teli görmek canımı sıkıyo. Şampuan,sabun dışında saçıma kimyasal sürmedim.Saç kremi olarak ne öneririrsin?

sabun sürme ama krem olarak bilindik marka al yeter :D
  • sac uzatmanin sirrini veriyorum, hic bir sey yapmayin. uzar kendi.
    http://inciswf.com/oneoftheman2.swf
  • en son 4 ay önce ara makas attırmıştım, dün yine attırdım çok kabardığı için. kısalması çok önemli değil de uzun bi süre daha ara makas attırma dedi berber. sebebini sordum çok çirkin olur dedi de anlamadım. niye acaba, yine kabardığında ne yapacağım?
  • Kestirmeyince uzadı.
  • Haziran 22sine kadar saçlarımın yanlarının bi 3-4 cm uzaması gerekiyor hadi bakalım
  • Kıvırcık saç için neler öneriyorsunuz arkadaşlar? Kıvırcık hem de bonus kıvırcık saçlarım var
  • uzun saç sevıyorum da bir süre sonra sıkıyor ağa hele yazın cekemıyorum ben hergün yıka hergün yıka bu ne ya diyor insan kısa saç iyidir iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Şu an bunun gibi saçım. Biraz daha uzatmayı düşünüyorum.

Keşke böyle bir saça sahip olsaaam

Bizim berbere gitsem bu resmi gösterip acaba aynı şekilde kesebilirmi şüphelerim var
  • Saç uzatanlar ssleri atsında görelim :)

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.