Şimdi Ara

Saç Stili SS'm var (Neymar saçı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafan yüzünden arkadaki bulmacayı çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samdanli

Saç Stili SS'm var (Neymar saçı)

/>

Hunharca blokladım

• 2 Resmi yanyana görünce gülme geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

triple face palm koysun biri

Saç Stili SS'm var (Neymar saçı)
  • Allah seni kafanla sınıyor kardeş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Oooo çok benzemişsin kardeş koş git Neymar'ın yerine geç.

nerenden okuyosun yazdıklarımı? ben saçımın resmini attım neymar saçı yaptırmadım yaptırsam olurmu diye soruyom. + varsa önerin yukarıda belirttim ss atarsın işimize gelirse değerlendiririz.

resimleri gördükten sonra okumamıştır bence o çünkü bnde öyle yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Oooo çok benzemişsin kardeş koş git Neymar'ın yerine geç.

nerenden okuyosun yazdıklarımı? ben saçımın resmini attım neymar saçı yaptırmadım yaptırsam olurmu diye soruyom. + varsa önerin yukarıda belirttim ss atarsın işimize gelirse değerlendiririz.

resimleri gördükten sonra okumamıştır bence o çünkü bnde öyle yaptım

beni eleştrenlerin tipini görmek isterim sizi pislik herifler hadi gösterin o pis suratlarınızı, sizi işe yaramaz mahlukatlar

a.....k film yıldızımı bekliyosudunuz benden, öle olsam buraya gelmem zaten. tozolun şimdi

• Arkadaşım açık konuşayım Güzel sözler duyup olmak için açmışsın konuyu saç olayı bahane. Ayrıca o tipe hiç birşey gitmez 0 a vurdur bi umut bağlama yani kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leorex-ilker -- 14 Haziran 2013; 12:50:26 >
  • quote:

Meraba arkadaşlar Neymar ın son halindeki saçını nası yaptırıcam. öncelikle bi ss atıyım. Saçım 15-20 gün önceki hali şimi göründüğünden çok daha uzun . saçımın yanlarını 2 ye vurdurcam arkayı izsiz yaptırcam o çiziğide yapırcam. şimdi merak ettiğim üstü az kısalt desem 3 numaraya vurcak pislik herif

Üstü kestirmiyim diyorum Bide neymarın stil ini nası tarif etcem resim götürün demeyin onu denedim resim gösterince yapamıyo ama tarif edince yapıyo

evet eğer dersenizki o saç sana olmaz VARsa bildiğiniz model ss . ama istediğim saç o saç

NOT:saçımı hep sağa tararım okadar
     Saç Stili SS'm var (Neymar saçı) Saç Stili SS'm var (Neymar saçı)

bi saç 15-20 günde en fazla 0.8 cm uzar

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bazarov91

quote:

Meraba arkadaşlar Neymar ın son halindeki saçını nası yaptırıcam. öncelikle bi ss atıyım. Saçım 15-20 gün önceki hali şimi göründüğünden çok daha uzun . saçımın yanlarını 2 ye vurdurcam arkayı izsiz yaptırcam o çiziğide yapırcam. şimdi merak ettiğim üstü az kısalt desem 3 numaraya vurcak pislik herif

Üstü kestirmiyim diyorum Bide neymarın stil ini nası tarif etcem resim götürün demeyin onu denedim resim gösterince yapamıyo ama tarif edince yapıyo

evet eğer dersenizki o saç sana olmaz VARsa bildiğiniz model ss . ama istediğim saç o saç

bi saç 15-20 günde en fazla 0.8 cm uzar

ÖLÇTÜNMÜ Lan

• neymarı meymarı boşver 3 e vurdur en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kekoya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Haziran 2013; 12:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kekoya bak

çek aynayı adamım
  • quote:

koruma kalkanı

• Evinde perde yok mu camları gazete kağıdı ile kapatmışsın.
  • mahalle berberinde yaptıramazsıno modeli bunu bir söyliyeyim önce. hevesin güzel ama yetenekli bir kuaför lazım bu iş için arkadaşım. yetenekli kuaföre o resmi göstermen yeterli o işini yapar..saç yapına göre birebir olmasa bile o havayı verir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kekoya bak

çek aynayı adamım

ooooooooooo fena laf
  • Tip yok, yakışmaz macera arama.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.