Şimdi Ara

Saç spreyi kullananlar gelebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
14.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Morfose kullanıyorum fakat kıllanmaya başladım, her kuaförde ucuz olduğu içinmi var yoksa kaliteli olduğu içinmi var bilmiyorum. Akat gardi almayı düşünüyordum oda aynı şekil. Bunlar iyimidir morfose a devam edeyimmi akatamı geçeyim yoksa başka bir spreymi alayım ? Başka sprey olarak ne önerirsiniz ? Taft almayı düşünüyorum aslında alcağım spreyin parlatmamasını istiyorum ama öyle bir sprey yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• morfose gayet iyi bence, bende onu kullanıyorum.
  • Wella strong hold kullanıyorum. Memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

Wella strong hold kullanıyorum. Memnunum

Wella mı ? Hayatım boyunca uzak duracağım markaların başında. Bikere kullanmıştım 5. Seviyesini bukadar parlatan, saçı bembeyaz eden bi şeytan icadı daha görmedin

• Sprey kullanmıyorum ama her kuaförde olan waxı kullanırdım. Kuaför kaliteyi ucuza alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool Smash

Sprey kullanmıyorum ama her kuaförde olan waxı kullanırdım. Kuaför kaliteyi ucuza alır.

Ya zaten toptancı biliyorum kuaförlerin aldığıda düzgün bi sprey lazım , morfose mat waxım var ama tutmuyo , turuyoda saçım dalgalanıyor şekil bozuluyor kalın telli olmasa ne hale gelel demekki

• Taft iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Taft iyidir.

Parlaklığı nasıl ? Parlatmasın istiyorum.

• redist... parlaklığı eğer çok sıkarsan çok az sıkarsan mat. Ben genelde wax üstüne eğer hava rüzgarlı falansa sprey sıkıyorum. Waxta ise american crew efsanedir gerisi hikayedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

redist... parlaklığı eğer çok sıkarsan çok az sıkarsan mat. Ben genelde wax üstüne eğer hava rüzgarlı falansa sprey sıkıyorum. Waxta ise american crew efsanedir gerisi hikayedir.

Nerden alcaz bunları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

redist... parlaklığı eğer çok sıkarsan çok az sıkarsan mat. Ben genelde wax üstüne eğer hava rüzgarlı falansa sprey sıkıyorum. Waxta ise american crew efsanedir gerisi hikayedir.

Nerden alcaz bunları ?

redist kozmetikcilerde bulunur. American crew isehttp://sachane.com/american-crew/
  • Up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Taft iyidir.

Parlaklığı nasıl ? Parlatmasın istiyorum.

Biraz uzaktan sık çok yakından sıkma. Bir de sıktıktan sonra hemen dokunma saçına sakın biraz kurusun yoksa yapış yapış gibi oluyor parlak ve ıslak görünür.
  • taft power caffeine.güçlü ve mat.
  • Up

• taft yeşili kullandım bir ara... 30 cm civarından ve belirli fıslarla sık.... yani basılı tutma :)

güzel hani parlaklık , ıslaklık gibi bir sorun yok ama saçlarım dökülmeye başladı yanlardan :) bir ilişkisi var mı bilmiyorum ama sonra bıraktım spreyi :D
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

taft yeşili kullandım bir ara... 30 cm civarından ve belirli fıslarla sık.... yani basılı tutma :)

güzel hani parlaklık , ıslaklık gibi bir sorun yok ama saçlarım dökülmeye başladı yanlardan :) bir ilişkisi var mı bilmiyorum ama sonra bıraktım spreyi :D

Yeşili kadındı kokuyodu sanki ? Yaş kaç ? Ben şakaklarımın dökğlmesini istiyorum artık alnım çok dar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarvan -- 20 Aralık 2014; 10:18:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

taft yeşili kullandım bir ara... 30 cm civarından ve belirli fıslarla sık.... yani basılı tutma :)

Yeşili kadındı kokuyodu sanki ? Yaş kaç ? Ben şakaklarımın dökğlmesini istiyorum artık alnım çok dar

yok yok kokusu güzel işte elmalı :) yas 19 bu arada
  • Taft gri olani var hem parfüm gibi kokuyor, hemde çok iyi tutuyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.