Şimdi Ara

Saç sıkıntım var bir gelin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim saçlar malesef kuru ve cansız bunun için denemedigim şampuan kalmadı. Nasıl düzeltebiliriz bu durumu?

• Aynen benimde. Takip
  • Ineğe yalat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Aynen benimde. Takip

hocam vitamin eksikliği felan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Aynen benimde. Takip

Sanırım yok uzun zamandır kan vermedim çünkü Ama nasıl desem saçlarımın ön tarafları bi cansızlaştı ki anlatamam resmen söndü dökülmediği halde seyrelmiş ortalarında biraz elimle tutup yana çektiğimde saç derisi falan gözüküyor Dediğim gibi dökülme yok berberim saç kremi kullan saçların tiftik tiftik oluyo parlaklığı falan kalmamış dedi ama o saç kremleride döker diye cesaret edemiyorum. Çok iyi dedin yarın ilk iş bi sağlık ocağında kan değerlerine baktırayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Aynen benimde. Takip

Sanırım yok uzun zamandır kan vermedim çünkü Ama nasıl desem saçlarımın ön tarafları bi cansızlaştı ki anlatamam resmen söndü dökülmediği halde seyrelmiş ortalarında biraz elimle tutup yana çektiğimde saç derisi falan gözüküyor Dediğim gibi dökülme yok berberim saç kremi kullan saçların tiftik tiftik oluyo parlaklığı falan kalmamış dedi ama o saç kremleride döker diye cesaret edemiyorum. Çok iyi dedin yarın ilk iş bi sağlık ocağında kan değerlerine baktırayım

hocam benimkiside aynı önceden dökülme vardı fakat biotin ve b12 ilaçlarını içince durdu. şimdi ise kuru saç sorunum var ıslak iken gayet güzel görünüyor fakat kuruyunca berbat

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dökülme pek yok gibi çünkü duşta kopartacak kadar çekiyorum acaba dökülecek mi diye bir iki tel anca kopuyo Ama nasıl anlatsam aralar bi boş boş kaldı gibi seyreldi yani saçlarımı yana tarıyo olmasam o boşluklar daha doğrusu kafa derim hafiften gözükecek gibi Duştan sonra dediğin gibi çok iyi parlaklık yumuşaklık açısından mükemmel ama havluyla bastırmadan bile kurutsam ya da beklesem kendi kendine kurusa da en fazla 1 saat sonra parlaklıkta yumuşaklıkta gidiyor Hemen tiftik tiftik oluyor ne taranıyo ne şekil alıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.