Şimdi Ara

Saç Şekli Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu saç şeklini yapıcağım.Aynen bu şekil olacak nasıl bi wax nasıl bir sprey önerirsiniz ?
     Saç Şekli Yardım

• osis wax kullan. mess up mat bi wax. flex wax biraz daha parlak. üstüne taft 5 numara sık dondur ;)
  • Taft boşver Morfose al turuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sac sekli iyi mi sizce ?
     Saç Şekli Yardım

• nasıl yaptın onu ?
  • banada yardım edin .D lütfen benim saçım ince telli önce fönle kaldırıp daha sonra waxlıyım mess up siparişi verdim ama flexwax vehttp://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/osmo-clay-mat-gorunumlu-kil-bazli-sert-wax-100ml-118129582?keyword=&gclid=CNek0LXz178CFbDKtAod7iYAjQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu ürün arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim

• saç köpüğü işi görür gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodJob

banada yardım edin .D lütfen benim saçım ince telli önce fönle kaldırıp daha sonra waxlıyım mess up siparişi verdim ama flexwax vehttp://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/osmo-clay-mat-gorunumlu-kil-bazli-sert-wax-100ml-118129582?keyword=&gclid=CNek0LXz178CFbDKtAod7iYAjQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu ürün arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim

Diğer ürüne bakmadım bile. Osis açık ara önde. Flexwax ve mess up kullandım ikisinin tek farkı tutuculuk. Flexwax daha iyi tutar ama yine aynı yumuşak ve sabit saçları yakalarsin. Sertleşme veya parlama olmaz katiyen. Yalnız wax üstüne sprey sıkma sakin tortulasiyor.

• Sebepsiz Gülüyorum kullanıcısına yanıt
    şuan mess up yolda ama sizce pişman olurmuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodJob

şuan mess up yolda ama sizce pişman olurmuyum?

Hayır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.