Şimdi Ara

Saç Şekillendirici Kremler Zararlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jöle kadar olmasa da saça şekil vermede işe yarıyor baya.Jöle,saçın nefes almasını engelliyor deniyor.Aynı şey şekillendirici kremler için de geçerli mi acaba ? Bir de saçımız kremliyken yatmadan önce yıkamamız gerekiyor mu saçı yoksa sürekli kremli kalabilir mi ? Kullananlar bilgilendirirse sevinirim beyler
     Saç Şekillendirici Kremler Zararlı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 22 Ocak 2011; 0:45:48 >

• bilen yok mu beyler
  • Sanırım yok
  • Dikkat et hocam bir dökülürse saçların devamı gelir.Bir ara krem,jöle fln kullanayım dedim 1-2 yıl boyunca kullandım feci döküldü.Şimdi kısacık kestirmek zorunda kaldım saça jöle sürme istersen krem sür fazla değil baş parmagın ucuna az dök onlada şekil ver gitsin
  • osis gibi kaliteli ürünler doğru kullanıldığı taktirde saça zarar verir mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

osis gibi kaliteli ürünler doğru kullanıldığı taktirde saça zarar verir mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Dikkat et hocam bir dökülürse saçların devamı gelir.Bir ara krem,jöle fln kullanayım dedim 1-2 yıl boyunca kullandım feci döküldü.Şimdi kısacık kestirmek zorunda kaldım saça jöle sürme istersen krem sür fazla değil baş parmagın ucuna az dök onlada şekil ver gitsin

Zaten jöle kesinlikle sürmem hocam.Yapış yapış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saça limon sürmek zararlı mı??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

osis gibi kaliteli ürünler doğru kullanıldığı taktirde saça zarar verir mi peki ?

verir tabi soru mu buda
  • 5 yıldır saç şekillendirici wx tarzı şeyler ve sprey kullanıyorum hergün yaş 22 bir tel dökülme yok Kişiden kişiye değişiyor herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

5 yıldır saç şekillendirici wx tarzı şeyler ve sprey kullanıyorum hergün yaş 22 bir tel dökülme yok Kişiden kişiye değişiyor herhalde..

hocam saçını hergün yıkıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

5 yıldır saç şekillendirici wx tarzı şeyler ve sprey kullanıyorum hergün yaş 22 bir tel dökülme yok Kişiden kişiye değişiyor herhalde..

evet sabah şekil vermeden önce birde akşam çok yorgun değilsem yatmadan önce
  • quote:

quote:

quote:

hregün yıkıyormusun diye sormucaktı arkadaş
    su faturası nekadar geliyor size?

cevab burda gizli:D

• quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

quote:

quote:

quote:

hregün yıkıyormusun diye sormucaktı arkadaş
    su faturası nekadar geliyor size?

cevab burda gizli:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.