Şimdi Ara

Saç PRP yaptıran var mı? Memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yorumlarda kimisi memnun, kimisi işe yaramadı diyor. demekki sonuç herkes de farklı
    birde fiyat nedir ortalama, heryerde değişiyor galiba ama ortalama fiyatı nedir bunun?

yanında saç mezoterapisi de varmış lakin bu daha da pahalıymış bu yüzden bunu düşünmüyorum, sadece prp düşünüyorum
    toplam kaç seans ve aralıkları nedir, hafta da 1 mi, ayda 1 mi?

• para tuzağı. işe yarıyor olsa doktorlar tarafından evet kanıtlanmış bir başarı var denilirdi ama yok. ben hiç başarılı sonuç alanla karşılaşmadım.
  • kadınlar forumunda birsürü işe yaradı diyen var ama, bunlar reklamcı olma ihtimalide düşük çünkü 100den fazla mesajları var forumda
    @Marethh
  • forumda yok sanırım yaptıran

benim anladığım 4 ya da 5 seans sürecek ama tam bir fiyat yok, bazıları 1.seansdan sonra işe yaramadı diye gitmemezlikte yapmış
  • saçlarım için endişe ediyorum. yaptırcam gibi duruyor
  • her sene yaptırmak mı lazım bunu?

2-3 seans yaptırsak yetmez mi? sonrada saç spreyi kullanmaya devam etsek düzenli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas5 -- 26 Haziran 2018; 0:47:58 >
  • Konu açılalı 1 yıl olmuş. Herhangi bir sonuç aldınız mı? Bende yaptırmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 seans uygulamak gerek diye duydum ben 1 kere yapmıştım ama tek seans önermiyorum, en az 3-5 seans ve tabiki faydasini goren cok duydum, mart nisan mayis yaptiracagm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız PRP'yi 4-5 kere yaptırmakla bitmiyor sanırım
    Yani her sene düzenli yaptırmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla ama emin değilim. Fiyatıda pahalı hadi etkisi kalıcı olsa neyse diyeceğim ama internetteki yorumlara baktığımda etkisi galiba kalıcı değilmiş

Saç spreyleri ve saç hapları var piyasada ve ben de kullanıyorum spreyi şuanda. Bunlarıda araştırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 3 Mart 2019; 11:17:27 >
  • PRP bir balondur. Para tuzağıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

PRP bir balondur. Para tuzağıdır.
    Çok yaptıran var sanırım ama

Bazı dermatoloji doktorlarını takip ediyorum ve instagramlarında sıklıkla prp yaptıranların videosunu koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 3 Mart 2019; 12:59:53 >
  • yaptırdın mı hocam
  • prp etkisi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.