Şimdi Ara

Saç Oynama Alışkanlığından Kurtulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben baya zamandır saçımla oynuyorum artık saçımla oynamak istemiyorum . Saçım döküyor az az . Çevremdekilere bırak oynmayı diyolar oynama diyolar onlarıda rahatsız etmiş oluyorum . Bu alışkanlığı nasıl bırakabilrim . İlerde saçım çok dökülebilir . Lütfen yardım edin ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Oynama Alışkanlığından Kurtulma

Sürekli saçla oynamak, yaygın bir alışkanlıktır ve çeşitli olumsuz sonuçlara yol açabilir. İşte bu alışkanlıktan kurtulmana yardımcı olabilecek bazı stratejiler:

• Tetikleyicilerini belirle: Saçınla oynamaya başlamanızı tetikleyen durumları veya duyguları belirle. Bu, stres, sıkıntı, kaygı veya can sıkıntısı olabilir.
    • Alternatif yollar bul: Saçınla oynamak yerine, alternatif yollar bulmaya çalış. Stresi atmak için yürüyüşe çıkabilirsin, sıkıntını gidermek için kitap okuyabilir veya can sıkıntını gidermek için müzik dinleyebilirsin.
    • Ellerini meşgul et: Saçınla oynamaktan kaçınmak için ellerini meşgul et. Bir stres topu sıkabilir, bir uğraşla uğraşabilir veya bir enstrüman çalabilirsin.
    • Bilinçli farkındalık alıştırması yap: Saçınla oynadığın zamanları fark et. Bu farkındalık, alışkanlığı kırmana yardımcı olacaktır.
    • Yardım iste: Saçınla oynama alışkanlığınla mücadele ediyorsan, bir terapist veya danışmandan yardım istemekten çekinme.

Bu stratejileri uygulayarak, sürekli saçla oynama alışkanlığından kurtulabilir ve daha sağlıklı bir saç derisine sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de de çok vardı bu alışkanlık.
    Yazın saçımı tamamıyla kestim. 1 hafta sonra yine kestim.
    Böyle böyle derken 2-3 ay devam ettim.
    Sonra bir baktım artık oynamıyorum.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    İyimiş
  • Yardım edin. Başka çözümler söyleyin lütfen...
  • elini kes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru cevap versen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

elini kes

sen başka yeri kes senin için daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • arkadaşım buff bandana al. bere olarak kullan, sıkarsa boyunluk yap onla oyna, o da sıkarsa eline sar.
    şöyle janjanlı bir buff alırsan ,birazda marjinal olursun hem.
  • Bende de vardı bu alışkanlık. Arıdan korktuğum için saçımda arı olduğunu düşünürdüm elimi sürmezdim
  • Çocukluğumdan beri oturduğum yerde oynardım evi değiştirdim saçımla oynayacak o açıyı bi türlü bulamadım. Şu anda hiç oynamıyorum. Tavsiyem evi değiştir kurtul.
  • Onur3D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt
    Değişikmiş ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Malesef evi değiştiemem...

• kafa derinimi yırtıyorsun nasıl oynuyorsun biraz daha net bir şekilde yazsan yardımcı olabiliriz
  • Saçımı yuvarlak şekilde yapıyorum sonra sac dökülüyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.