Şimdi Ara

SAÇ GÜLÜ'M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçımda bu saç gülü (döneği,döneri) illeti var bundan kurtulmanın bir yolu var mı yoksa saçıma nasıl bir şekil versem yakışır ?

SAÇ GÜLÜ'M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bond94 -- 11 Nisan 2014; 20:46:16 >

• benim de saçımda gül var, saçlarım doğal halde bu şekli aldığından bu şeklin üzerinden geçiyorum. aksini denemek anlamsız, başka şekil almaz saçın gül varsa. gülün şekli ne ise ona ayak uydurmak zorundasın.

şöyle de bir fotoğrafını atayım saçlarımın, fikir sahibi ol;

SAÇ GÜLÜ'M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 11 Nisan 2014; 20:54:08 >
  • bond94 kullanıcısına yanıt
    bende de var. bendeki biraz fazla. dikiyorum. saç şeklini buna uygun kestiriyorum:
     SAÇ GÜLÜ'M
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlatwaX

bende de var. bendeki biraz fazla. dikiyorum. saç şeklini buna uygun kestiriyorum:
     SAÇ GÜLÜ'M

dikince kapanıyor mu senin ki anlamadım çünkü ben böyle kestirsem saçımı çok daha kötü oluyor

• Benim saçlar uzun ince telli vede saç gülü var bende ne yapacağımı şaşırdım sadece öne tarıyorum oldu bitti :D
  • bond94 kullanıcısına yanıt
    benimki fönle kayboluyor çünkü ara makas attırıyorum şekil verirken daha kolay oluyor. sonra wax sürüyorum.
  • arkadaşlar başka önerisi olan varmı napıyım arkadaş ben bu saça yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 numara kestir.En temizi
  • Benim bildiğim saç gülünü geçirmenin bir yolu var. Yazın jilet vurabilirsin kafaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Benim bildiğim saç gülünü geçirmenin bir yolu var. Yazın jilet vurabilirsin kafaya.

jiletle felan geçmiyor diye biliyorum ben emin misin
  • Ahmet Kural'ın saçında da saç gülü var bu adam bu saçı nasıl yapmıs arkadaş berbere göstersem bu saç stilini maymuna çevirir saçımı

SAÇ GÜLÜ'M
  • gülü sevsende sevmesende dikenine katlanacaksın babuş.
  • uzatınca düzeliyor + sakın kazıtma çünkü kökten geliyor saç annen yada babandan gelme o saç gülün onlardan birindede var.

uzat orayı düzeliyor zaten bide sol ahmet kuralın resminde oldugu gibi bir kenarını kes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.