Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • değil aslında ama buraya forumdan rekjlam için ektiren biri vardı sonuçlarını beğenmedim doktora ektirmek daha mantıklı bir de anladığım.

  • @Emphair Merhabalar. Tepe kısımlarına ekilen saçların verimliliği olmadığı, tutmadığı söyleniyor doğru mudur? Bir de tepe açılmalarında ekimden ziyade farklı yöntemleriniz var mı? Malum biraz acı verici olduğu söyleniyor:)

  • Pegasus ! kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Verimlilik değil ama daha özen gösterilmesi gereken bir bölge olduğu doğru. Kan dolaşımının daha az olmasından dolayı daha ön bölgeden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu söylemek daha doğru olur. Ekim veya destek tedaviye ihtiyacınız olduğunu söylemek için en doğrusu danışmanlarımız ve uzmanlarımızın nasıl bir dökülme yaşadığınızı görmesi gerekir. 0549 827 58 21 numaralı telefondan bizlere ulaşarak ücretsiz saç analizi veya ücretsiz muayene için talepte bulunabilirsiniz. Böylece daha net bir cevap alabilirsiniz. İyi günler dileriz
  • Emphair kullanıcısına yanıt

    Müsait bir zamanda ulaşacağım çok teşekkür ediyorum.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 3 Aralık 2021; 15:42:34 >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bunu danışmanlarımız ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Saç yapınıza göre PRP, mezoterapi gibi destek tedaviler de önerilebilmektedir. 0549 827 58 21 numaralı telefondan bizlere ulaşarak ücretsiz saç analizi veya ücretsiz muayene için talepte bulunabilirsiniz. Böylece daha net bir cevap alabilirsiniz. İyi günler dileriz
  • Bilemiyorum ama doğru yerde yaptırmazsanız bence sıkıntı çıkabilir. Aman dikkat :P

  • saç ekimi merak ettiğim ama şimdilik düşünmediğim bir konu.çünkü kel değilim.yukarıdaki seyrek saç resmini paylaşan arkadaştan tanminen %20-25 daha iyi saçlarım ama seyrek.


    son 3 yıl öncesine kadar hiç saç ekiminden ölümler duymamıştım.1 sene içinde 2-3 ölüm haberi duydum.


    bence çok ucuza kaçıp öyle dandik kliniklerde güzelllik salonlarında felan yaptırmayın.


    referansları çok iyi sağlık kuruluşlarında yaptırın. gerekirse parayı dolara yatırın biriktirin 2-3 sene geç olsun ama tam doğru bir seçimle doğru ekim olsun.

  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.