Şimdi Ara

Saç düzleştirici Wax/Krem/Şampuan öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sacım cok kivircik degil ama dalgali ve yipranmis bicimde. Her gun yikiyorum sacimi ve kuruttuktan sonra düzlestiri maşa ile düzleştiriyorum ama pek hoş durmuyor. Onerileriniz var mi duzlestiren ve sekil veren krem, wax vs. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuaförlerde düzleştirici uygulama yaptırabilirsin, 3ay gider

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Hocam benim saçlar sert kıvırcık ama tam değil bunu çözebilirmiyim düzleştirici ile acaba ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Hocam benim saçlar sert kıvırcık ama tam değil bunu çözebilirmiyim düzleştirici ile acaba ne dersiniz

Düzleştirici cok yipratiyor kardesim tavsiye etmem yumuşatıyor ama cok elektrikleniyor sonrasinda sekil vermen icin wax vb urunler kullanman sart karar senin..

• alper.ca7.1907 A kullanıcısına yanıt
    Saçların ss sini atsam bi bakarmısın hocam

• quote:

Saçların ss sini atsam bi bakarmısın hocam

Tabi

Saç düzleştirici Wax/Krem/Şampuan öneriniz var mı? Saç düzleştirici Wax/Krem/Şampuan öneriniz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saç düzleştirici Wax/Krem/Şampuan öneriniz var mı? Saç düzleştirici Wax/Krem/Şampuan öneriniz var mı?

Anladigim kadariyla sert saclarin var ve kisa duzlestiriciyle zor olur biraz biraz kisa oldugu icin

Saçları uzatıp kuaförde yapılır mı peki iyi bir yerde

• Yapilir ama maşayla yapilan islem tek yikamada gidiyor

sacini hergun yikama yavas yavas azalt 7-5-3 indir boyle uygun gordugunde dur sacinin kendi urettigi yaglara ihtiyaci var o yaglar sacini besliyor ama kullandigin sampuanlar sacindaki yararli yararsiz tum yaglari sokup atiyor sen bunu hergun yapinca sacin yipraniyor gerekli seyi yapamiyor o yuzden haftada en fazla 3 kez yika ve haftada iki kerede sac kremi uygula sacina faydasini goreceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sacini hergun yikama yavas yavas azalt 7-5-3 indir boyle uygun gordugunde dur sacinin kendi urettigi yaglara ihtiyaci var o yaglar sacini besliyor ama kullandigin sampuanlar sacindaki yararli yararsiz tum yaglari sokup atiyor sen bunu hergun yapinca sacin yipraniyor gerekli seyi yapamiyor o yuzden haftada en fazla 3 kez yika ve haftada iki kerede sac kremi uygula sacina faydasini goreceksin

Bende her gun yikamak istemiyorum ama cok yaglaniyor ve her gun okula gidiyorum yagli sekilde de gidemeyecegim icin mecbur yikamak zorunda kaliyorum bunun icin saci onaran sampuan onerin var mi? Ve duzlestiren krem vs?,

zamanla alisacak sacin suan cok yikadigin icin oluyor, ayrica birde yagli saclar icin sampuan alirsan rahatlarsin en dogal ve guzel cozum yikamayi azaltmak zaten birden yap demiyorum mesela iki hafta 6,3 hafta 5,3 hafta 4,4hafta 3 gibi yika ayrica okula gitmeden once elini islatip sacini kurcala bu da tazelik verir sacina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

zamanla alisacak sacin suan cok yikadigin icin oluyor, ayrica birde yagli saclar icin sampuan alirsan rahatlarsin en dogal ve guzel cozum yikamayi azaltmak zaten birden yap demiyorum mesela iki hafta 6,3 hafta 5,3 hafta 4,4hafta 3 gibi yika ayrica okula gitmeden once elini islatip sacini kurcala bu da tazelik verir sacina

Teşekkürler deneyeceğim. Peki duzlestirici urun biliyor musun

• ++ kimse bilmiyor mu?

Goldwell straight serisi çok iyi hem düzleştiriyor hem de ısıdan koruyor mesela hot form
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Goldwell straight serisi çok iyi hem düzleştiriyor hem de ısıdan koruyor mesela hot form

Bir bakiyim sag olasin bilader
    Peki osis softn straight urunu hakkinda bilgin var mi?

Duydum ama araştırmadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.