Şimdi Ara

Saç dökülmesi şampuan önerimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşına geldim ve saçlarım iyice dökülmeye başladı saçlarım hafif dalgalı ve hafif kıvırcık ve ince telli 2-3 gün duş olmazsam ancak yağlanıyor acaba hangi şampuanı kullanmalıyım bioxcin,bioblas tarzı şampuanlarda olabilir elidor,head&shoulders tarzı şampuanlarda olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pentacee

Arkadaşlar 18 yaşına geldim ve saçlarım iyice dökülmeye başladı saçlarım hafif dalgalı ve hafif kıvırcık ve ince telli 2-3 gün duş olmazsam ancak yağlanıyor acaba hangi şampuanı kullanmalıyım bioxcin,bioblas tarzı şampuanlarda olabilir elidor,head&shoulders tarzı şampuanlarda olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle şunu söylemeliyim.Yağlanma konusunda işe yarayabilirler ama saç dökülmesine şampuanın bir etkisi olmaz.Yağlanma için Prozinc yağlı saçlar için olanı gayet güzel.Dökülmeye gelince piyasadaki mevcut ürünlerin hiçbir işe yaramayacağını garanti ederim.İki etken madde finasterid ve minoxidil fda tarafından onaylanmış ürünler ancak bunlarda çok uzun vadede ancak dökülmeyi yavaşlatabilir.Ama kendi denediğim ve hızla dökülmeyi durduran yani sonuç aldığım tek ürün Spectral.Dnc-N isimli üründür.
    5 yıldır denediğim ürünler:bioxcin,folixir,minoxil,propecia,avodart,hair forte,placenta,biotin,revivogen.Spectrala kadar hiçbir sonuç yoktu.

• Kesinlikle minoxidil kullanmanı öneriyorum. Fakat orjinalini bulmak biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Kesinlikle minoxidil kullanmanı öneriyorum. Fakat orjinalini bulmak biraz zor.

Bahsettiğiniz olay tamamen şehir efsanesidir.Bir ilacın orjinal ya da muadil olması ondan alınacak yararlanımı etkilemez.Minoksidil dediğimiz etken madde dünyanın her yerinde aynı bileşimden üretilmektedir (6-piperidin-1-pirimidin-2,4-diamin 3-oksid).Bu bağlamda molkekülün orjinal,yan sanayi ya da kaliteli kalitesiz diye bir sınıflandırma yapılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transmedia

quote:

Bahsettiğiniz olay tamamen şehir efsanesidir.Bir ilacın orjinal ya da muadil olması ondan alınacak yararlanımı etkilemez.Minoksidil dediğimiz etken madde dünyanın her yerinde aynı bileşimden üretilmektedir (6-piperidin-1-pirimidin-2,4-diamin 3-oksid).Bu bağlamda molkekülün orjinal,yan sanayi ya da kaliteli kalitesiz diye bir sınıflandırma yapılamaz.

Bazı ilaçların yan etkileri çok olduğu için yasaklanır yada ilaçların içindeki maddelerle oynama yapılır. Aynı ilaç Türkiyede yasakken İranda serbest olabilir. Aynı ilacın içindeki maddelerin dozları değişiklik gösterebilir. Bu yüzden ilacın içeriği ülkeden ülkeye değişebilir. Arkadaşın demek istediği buydu sanırsam.

• Saç dökülmen varsa kesinlikle market ürünlerinden uzak dur. Eczane ürünleri kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Aslında kullananların yorumları olsa daha iyi. Ben iran malı minoxidil tavsiye ediyorum. Kullanan biri olarak tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökülmesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puhahahaha

quote:

Orijinalden alıntı: transmedia

quote:

Bazı ilaçların yan etkileri çok olduğu için yasaklanır yada ilaçların içindeki maddelerle oynama yapılır. Aynı ilaç Türkiyede yasakken İranda serbest olabilir. Aynı ilacın içindeki maddelerin dozları değişiklik gösterebilir. Bu yüzden ilacın içeriği ülkeden ülkeye değişebilir. Arkadaşın demek istediği buydu sanırsam.

Haklısınız üretilen ülke ya da üreticiye göre ilacın dozu ya da farmasötik formu değişiklik gösterebilir.Ancak burada arkadaşın bahsettiği ticari ilaç ismi değil etken madde ismi olan minoksidil dir.Ve minoksidilin de tek formülü vardır.Örneğin arkadaş rogaine,minoxil den daha etkili diye bir yorum yapsa idi ilacın formu,ve içerdiği minoksidil miktarına göre kabul edilebilirdi.Ancak aynı formda ve aynı miktarda minoksidil içeren iki ilaç arasında böyle bir kıyaslama yapılamaz.

• dalan antik zeytinyağlı sabunu deneyin derim.(bana iyi geldi gibi)galiba bilimsel olarak kanıtlanmış tek sabun(saç dökülmesine karşı)

babam da kel ama dedem'in saçları iyiydi.İnşAllah dedeme çekerim.
  • MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    hocam hala kullanıyormusun nasıl sonuç nedir
  • Prominox Şampuan 250 ml şampuanı bana iyi geldi belki sizede iyi gelir
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle aylardır forum'a giremiyordum bugün tesadüfen girdim sorunuzu geç gördüm kusura bakmayın...hala kullanıyor musunuz sorusuna biraz uzun cevap vereceğim ama anlaşılır olacak.o yazdığım tarihlerde saçım acayip gürdü(şimdi o tarihteki kadar olmasa da şükür hala saçım var)1 yıl kadar sonra hala aynı saçlarım olduğu halde çömez bir berber saçın birkaç yıla dökülür çok seyrek demesine aldanıp sabunu bıraktım vichy'den tutun bir sürü markaya kadar şampuanları denedim ama bu deneme sürecinde o saçlarımdan eser kalmadı şimdi maalesef...size diyeceğim yaşınız kaç bilmiyorum ama 17-19 yaş aralığındaysanız ve sabunu kullanmayı düşünüyorsanız hemen başlayın ve de bırakmayın!!!daha kaliteli markaların da sabunları var ama benim başımdan bunlar geçti,herkesde de aynısı olacak diye bir şey yok bunu da unutmayın!
  • MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    yok estafurullah dalandan başkası yalan diyorsun yani bende bu süreçte bıttım sabunu, tresan ısırgan otlu ve dalan antik almıştım

şu an tresanı kullanıyorum sanki az bir şey azaldı gibi dökülme teşekkürler yorumun için tresandan direk dalana mı geçsem bilemedim şimdi
  • Saç dökülmesi şampuanla durdurulmaz.
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    bence siz elinizdeki ürünleri bitirin sonra dalan mı olur yoksa soğuk sıkım yağlar içeren sabun mu olur bilmiyorum ama mutlaka sabuna geçin!çünkü şampuanların içinde o kadar kimyasal özellikler var ki saçları inceltiyor akabinde kullanmadığınızda da eski halinden daha beter dökmeye başlıyor...ben mesela doktora gittim kan testi verdim testlerimde negatif bir durum gözlenmediğinden doktor bana minoxidil içeren bir köpük losyon verdi ben de yorumlara baktığımda bu ürünü kullananlara bıraktığında daha fazla dökülme gözlemlediklerinden bunu kulllanmadım!bir de şampuan verdi bu da procapil diye bir madde içeriyor genetik dökülmeleri önlemeye yarayan bir şampuan tam 1 yıl kullanacağım bunu eğer değişiklik olmazsa direk sabuna geçiş yapacağım dökülecekse de sağlıklı bir şekilde dökülsün ileride mutlaka ekim ya da protez yaptırırım çünkü erkeğin makyajı kesinlikle saçları!

• iquique kullanıcısına yanıt
    maalesef pratik de böyle olduğunu anladım bir 4 yıl kadar öncesine gitsem şampuana hiç bulaşmazdım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.