Şimdi Ara

Saç Dökülmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17 yaklaşık 9 10 aydır saç uzatıyorum bayaaa uzadı her hafta fön çekiyorum elidor düzleştirici krem kullanıyorum son 1 aydır çok fena dökülmeye başladım kafamın üst tarafı biraz seyreldi :( napmam gerek yardımcı olursanız sevinirm
  • döküleceği varsa durduramazsın maalesef. En iyisi ekim yapmayı düşünmek. yaptırdım mutluyum
  • Piyasa ürünlerinden fayda yok zaman kaybı. Size ezber bozucu bir çözümümü paylaşayım. Eczaneden 2 adet 20 tl ye antiandrojen ilaç alıp evde alkollü bir losyona karıştırıp kullanacaksınız saç dökülmesini boşverin yeni saçlarınız geri gelecek. Erkeklerde saç dökülmesinin sebebinin erkeklik hormonu olduğunu bilen herkes ne dediğimi anlar. Artık tüm dünya da bu yapılıyor maliyetmi ? aylık 20 tl burada öncesi sonrası resimlerimi paylaştım benim gibi bir çok arkadaşım var sonrada bana teşekkür edin...www.sacimindoktoru.com

Not: kesinlikle bir ürün tanıtımı pazarlaması değildir sadece kendi çözümünüzü üreteceğiniz ucuz ve en etkili yöntemdir paylaşımım toplumsal fayda temellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 24 Eylül 2014; 12:32:46 >

• Merhaba arkadaşlar. 34 yasindayim ve 26 yasindan bu yana sac dökülmesi ile ilgili sikintilar yaşıyorum ve neredeyse butun ilaçları kullandim ve sonunda kellige teslim oldum. Yaklaşık 3-4 ay önce protez sac yaptirdim ve inanin yaptirana kadar o kadar hevesim vardi ki yaptirdiktan sonra ben haric herkes övgüler dizdi ve hatta protez olduğunu insanlarin anlamasi imkansiz oldugu halde benim icimde hep bir kuşku vardi. Spor yaparken düştü dusecek gibi, hic bir hareketi konsantre olarak yapamiyordum ve sonunda hiç denenmiş birşey denemeye karar verdim. Biraz acılı bir uygulamaydi bu ama isteyen arkadaslar olursa 2,5 ay oncesi ile şimdiki halinin resimlerini paylasabilirim ve kullandigim malzeme listesini verebilirim. Ben bu saç dokulmesi ve kellikden cok cektim ve bu dertten muzdarip bir arkadaşa bile yardimim olursa be mutlu bana. Kismet olursa 1 ay icinde protez sacimi da cikarip kendi orjinal saclarimla daha rahat spor yapabileceğim. Herkese saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: makul

Saç dökülmei sorunu oğlumda var.Yaklaşık 1.5 aydır tavsiye üzerine Çamterebentin denilen ve aktarlarda satılan bir madde ile şampuanını karıştırdı saçlarını 2 günde bir onunla yıkıyor.bu süre içerisinde saçlardaki dökülme bitti gibi.Dökülmüş yerlerden de saçlar çıkıyor gibi.Deneyin.Pahalı bir şeyde değil .küçük şişelerde satılıyor 1 şişesine 4 lira verdik.Bu madde ilaç yapımında da kullanılıyormuş.sakıncalı birşey değil.

hocam merhabalar çam terabentini ben kullanmaya başladım sizin sorununuz ne oldu merak ediyorum çok kafama takılıyor bu durum çünkü teşekkürler
  • Ben 25 yaşında bir erkeğim ve anne tarafindan genetik olarak kadın tipi saç dökülmesi var bende. Badem yağı, zeytin yağı, yağ karışımları ne varsa denedim çok az faydasını gördüm. En sonunda herkesin çok övdüğü ama kokusundan cok az kişinin kullandığı sarımsağı denedim ve bi iki hafta içinde saçın diplerinden yeni minik saçların çıktığını gördüm. Hafta da bir yada iki haftada bir uyguluyorum. İlk çıkan minik saçlar şimdi daha koyu ve yaklaşık bir buçuk cm uzunluğunda. Tek sıkıntı saç islakken koku açığa çıkıyor. Ama kuruyken hiç koku olmuyor. Bu arada sakaklarda da az açılma vardı. Sakaklarda da baya Tüylenme oldu.

• sarımsağı nasıl denediniz ikiye bölüp deriye mi sürdünüz .

• Saçimin üst bölgesine uygulayacaksam 3-4 diş sarımsağı rendeliyorum. Rendelenmiş sarımsağı tülbentten kestiğim parçanın içine koyuyorum ve çevirerek sıkıyorum. Sıkınca suyu süzülüyor. Çıkan sarımsak suyunun içine birazda zeytinyağı katiyorum ve seyrek olan bolgelere sürüyorum. Sürme işlemini parmaklarimla yapiyorum. Burda önemli olan sarımsak suyunu saç derisine iyice yedirmek. Bazen sadece sarımsak suyunu sürüyorum. 2 saat sacimda bekletiyorum. Sonrasinda 3-4 defa sabun ya da sampuanla yıkıyorum. İlk gün çok hafif ( insanların sadece burunlarini dayasa anca farkedecegi şekilde) bir koku oluyor. İkinci Gün ise saçınız kuruyken kimse farketme. Ama islaninca 3-4 hafta filan o koku hep geri geliyor. Kurutunca hemen gidiyor. Ben tek sıkıntıyı berbere gidince yaşadım. Onlardan cekindigim içinde şimdilik sadece şakaklara sürüyorum. Gerci berber anlayisliydi ama yinede ayıp olur mu bilemiyorum. Bunun için berbere saçı islatmadan kesebilir mi onu sorucam. Keserim derse hafta da bir uygulamayı düşünüyorum bu yöntemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMESTAS -- 4 Ağustos 2015; 23:52:46 >

• Allah herkese şifa versin. Sanırım saç dökülmesini şu an da bir yere kadar baskılayan nadir ilaçlardan birisi DHT bkokörü olan Finasteride ve diğeride saç kalitesini arttıran Minoxidilin etken maddesi. Arkadaşlar lütfen bu tür ilaçları da kullanmadan önce (diğerlerini hiç hesaba katmıyorum bile) saç konusunda güvenilir bir dermatoloğa gidin gerekli testleri yaptırdıktan sonra uygun tedaviye başlayın. İnternette artık çok fazla kirli bilgi yayılmakta. İsteyen istediğine birtakım ilaç önerilerinde bulunmakta hatta bir takım hekimler internette her blog altında belli marka ürünlerin sürekli reklamını yapmakta çok etik olduğunu düşünmüyorum. Denize düşen yılana sarılır misali bu kirli bilgilere kardeşlerimiz saplanıp aslında daha çok zaman ve maddi kayıplar yaşayabiliyor. Derman derdi verendedir. Dualarımızı eksik etmeyelim.
  • Merhaba arkadaşlar ,

Eğer saç dökülmesi için geniş kapsamlı bir araştırma yaparsanız , kullanmanız gereken ve gerçekten işe yarayan onaylı iki tane ilaç var..

Finansteride ve Minoxidil

Finansteride ciddi yan etkileri olan bir ilaç olduğundan genelde korkulan bir ilaçtır..Ama yan etki yapmaz ve kullanırsanız mevcut saçlarınızı koruyabilirsiniz.

Minoxidil ise kalp tansiyon hastaları dışında herkesin kullandığı bir ilaç..Saç çıkarmayı geçtim , artık sakal , gögüs kılı çıkarmak isteyenlerin 1 numaralı seçeneği..

Finansteride ve Minoxidil aynı anda kullananların sonuçları elbette çok daha iyi oluyor.Bu ikili kombine ile başarı oranı yüksek..

Sadece Minoxidil kullanacak olan kişiler ise kullanacakları şampuana özen göstermeli ve mutlaka Minoxidil ile çıkacak ince saç ve tüyleri saça dönüştürebilme de yardımcı olacak Biotin hapları kullanmalıdır..Biotin ve Minoxidil saç tellerinizi kalınlaştıracak ve çıkan saçları geliştirecektir. Minoxidil kullandığınız da yanına Ketokonazol içeren şampuanlar eklemeniz tedavinizden daha iyi sonuç almanızı sağlar..

Ben hem saç hem sakal için kullandım , sakal sorunum kalmadı ancan bildiğiniz üzere saç için sürekli kullanılması gereken bir ilaç..Bir süre sonra zaten diş fırçalamak gibi alışkanlık haline geliyor.Sabah akşam 1 ml saç derinize damlatıyorsunuz , sadece bu kadar..

http://forum.donanimhaber.com/m_108988747/tm.htm

Burada da konu açtım , elimdeki fazlaları kullanmak isteyen arkadaşlar için yardımcı olacağım. Zaten uygun fiyattan vereceğimden amacım reklam değil , orijinal ürün kullanmanızdır..Bolca araştırın , uygulayacağınız tedavi de karar kılın ve disiplinli şekilde ilerleyin...Herkese acil şifalar..

• Dostlar yaşım 26 tepede ve yanlarda sülale büyüklerinde olan seyreklik oluştu diye ben sağlıklı saçımı 4 kutu minoxil kullanarak mahvetmiş durumdayım ki şuan saçım vucut tüyüne dönüştü çok pişmanım sizden tek isteğim saçımın minoxile başlamadan önceki haline nasıl döndürebileceğim hakkında bir çözüm önerisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radomisly

Dostlar yaşım 26 tepede ve yanlarda sülale büyüklerinde olan seyreklik oluştu diye ben sağlıklı saçımı 4 kutu minoxil kullanarak mahvetmiş durumdayım ki şuan saçım vucut tüyüne dönüştü çok pişmanım sizden tek isteğim saçımın minoxile başlamadan önceki haline nasıl döndürebileceğim hakkında bir çözüm önerisi ?

minoxil NASIL MAHVETTİKİ SAÇLARINI TAM TERSİ OLMASI GEREKMİYOR MUYDU BNDE BİOXSİN KULLANIYORUM YAN ETKİSİ FALAN OLUYORSA BIRAKIYIM KULLANMAYI
  • Anlamış deilim saçı döktü kalanlarda cansız kıl yani bildigin moralimi bitirdi ya kendi başıma dert açtım bioxinin ne faydası var nede zararı diye biliyorum ben.
  • minoxdilin %5 ve %15 leri var birde sahtesi cook..minoxdil zaten ilk iki ay döker sonraki aylarda dökülmeyi durdurur ama en fazla bir yıl etkisi vardir..
    senin aldığın sahtesi dir.....birde ilk baslarda cok sürmemen iyice masaj yapman lazım..dnc siyahi degilde..acık kahvesi olanını dene kokusu kötü ama o daha etkili idi..benim kullandığım zamanlar da
  • finasteridli herhangi bir şey kesinlikle kullanma, Byopecia Multiplex ürününü kullan 4-5 ay ciddi düzelme olduğunu göreceksin
  • bi forumda vardı miracle losyon :)
  • 21 yaşında erkeğim.Ailemizde kellik yok.2 ay önce hipotriodi teşhisi konuldu ve 2 aydır ilaç kullanıyorum trioid için.Sabah yastığımda saç yok ama duşta 20 tel civarı saçım dökülüyor ayrıca garip olan dökülen saçlarım kısa yeni saçlarım ve saçlarım yağlıyken saçıma her elimi attığımda 1 veya 2 tel geliyor sizce normal mi,büyütüyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurism -- 10 Şubat 2017; 17:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

bi forumda vardı miracle losyon :)

Miracle hoca şimdi bir de tamamen yanetkisiz olan bir versiyonu yapmış ben bunu denedim güzel bir çıkış yakaladım. Şu linkte kullanan gerçek kişilerin öncesi sonrası resimleri var henüz piyasa da değil ürün ama sanırım isteyene yapıyor. http://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=1460

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Para için yapmıyorlardı sanırım,
    miracle işyerinde bi çocuğa önerdim, bak bakalım diye,
    adam fazla ciddiye almıştı, bana ''abi çok faydasını gördüm'' dedi
    çok takip etmiyorum, çok araştırmak lazım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.