Şimdi Ara

Saç Bakımı-Bakımlı Erkek olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
11.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maddi olarak bi sıkıntım yok çok şükür.Ama saçım başım hep kötü duruyo.Saç konusunda çok şanssızım.Nasıl bakıyorsunuz,nasıl yıkıyorsunuz,neler uyguluyorsunuz? Ve birde bakımlı olmak için neler yapıyorsunuz,neler yapılabilir?

• Ben memur olmadığım için sakal bırakmakla ilgili sorunum olmuyor.. Genelde 3 yada 5 numara saç ve kirli sakal yapıyorum, bu saç çok rahattır, tavsiye ederim.. Veya çok aşırı uzun olmayıp,normal uzunlukta saçım olduğu zaman günde en az 2 kere yıkamak zorunda kalıyorum, sabah kalkar kalkmaz duş alıyorum falan.. Wax kullanmakta fayda var, ama çok yağlı göstermeye, kuru görüntüsü veren Fonex'i kullanıyorum ben genelde, saç biraz uzunsa spreyde kullanılabilir, saç rüzgarda falan dağılmaz sprey sayesinde, ve kuru görünür..
  • Teşekkürler.Başka öneriler?
  • nerde yaşıyorsun ? saç bakımına çok önem veririm boyarım, hergün yıkarım şekil falan,
  • Ankara.Boya bana ters gelir,ben böyle temiz durmasını istiyorum wax,sprey,jöle olmaksızın.Temiz ve düzgün.
  • Her Gece UYUMADAN önce duş almalısın mutlaka.

Sabah almanın hiç bi faydası yok saçını düzgün kurutmuyosun dışarda elektrikleniyo bi yandan kuruyo saçma kupkuru bişey çıkıyo ortaya.

Akşam duş alır havluyla kurutursan tarağa falan gerek yok elinle karıştır kendi kurur. Saç kurutma makinesi içine ediyo saçların. Wax jole falan kullanma saç döküyo ilerde.

Sabah uyan doğal parlaklık yağsız kepeksiz elinle doğal bi şekil ver takıl.
  • boya dediğim koyu renk saçım koyu kahve onu siyah yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Her Gece UYUMADAN önce duş almalısın mutlaka.

Sabah almanın hiç bi faydası yok saçını düzgün kurutmuyosun dışarda elektrikleniyo bi yandan kuruyo saçma kupkuru bişey çıkıyo ortaya.

Akşam duş alır havluyla kurutursan tarağa falan gerek yok elinle karıştır kendi kurur. Saç kurutma makinesi içine ediyo saçların. Wax jole falan kullanma saç döküyo ilerde.

Sabah uyan doğal parlaklık yağsız kepeksiz elinle doğal bi şekil ver takıl.

Evet beklediğim cevap buydu işte.
    Peki sizce bunu kullanmak iyi mi olur kötü mü,nötr mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

boya dediğim koyu renk saçım koyu kahve onu siyah yapıyorum

Onu bile yapmam işte ben hocam gerçi zaten simsiyah benim saçlar gerek yok.Ama işte şekilsiz darma duman saçlarım var.Dalgalı bide,acayip kötü duruyo sabah yıkayıp sprey sıkmayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Onu bile yapmam işte ben hocam gerçi zaten simsiyah benim saçlar gerek yok.Ama işte şekilsiz darma duman saçlarım var.Dalgalı bide,acayip kötü duruyo sabah yıkayıp sprey sıkmayınca.

benim saçlarda illettir. şekil vermeden mümkün değil dışarı çıkmam düşün ortası yapışık yanları balon gibi kabarık şekil vermekte ayrı bi dert ama alıştım artık, saçımla tanıştım

• quote:

quote:

quote:

benim saçlarda illettir. şekil vermeden mümkün değil dışarı çıkmam düşün ortası yapışık yanları balon gibi kabarık şekil vermekte ayrı bi dert ama alıştım artık, saçımla tanıştım

işte bende sabah yıkayıp sprey falan sıkarsam düzgün oluyo ama onu yapmak istemiyorum zaten saç dökülüyor

• quote:

Ankara.Boya bana ters gelir,ben böyle temiz durmasını istiyorum wax,sprey,jöle olmaksızın.Temiz ve düzgün.

+1 takip.
  • up
  • benm saçlar duştan sonra kabarıp elektrıklenıyor sac kurutma makınesıyle kurutuyorum saç kremı suruyorum ama nafıle :D her tel ayrı ayrı takılıyo ve ırsı olarak gür saçlarımız var ara makas attırmadım daha attırmayı dusunuyorum
  • her sabah sacımı yıkarım. wax,jöle, sprey önermiyorum sacı yıpratır özellikle sacınız kulagınızı kapatacak kadar uzunsa ileride kırılmalara neden oluyor tabii bununla beraber dökülmelerde başlıyo. fön makinesiyle hafif şekil veriyorum yıkadıktan sonra başkada bişey yapmıyorum.
  • hocam aynı durum bendede müzdarip saçlarımı yıkasam bile kötü bakımsız iğrenç duruyor.. bu yüzden jole çok kullandım baktım önlerden zayiat vermeye başladık durum kötüleşiyor vax'a döndüm onuda yatmadan önce yıkaman şart... Elidor'un saç kremleri var bu kremleri hafif nemli saça uyguluyorsun ve durulamak yıkamak zorunda değilsin.. saçını aşırı yağlandırıyor ama güzel bir görünüm kazandırıyorsun önerim elidor'un durulama gerekmeksizin olanından saç kremi alman ben aldım memnunum... konunun takipçisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Ocak 2012; 11:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

hocam aynı durum bendede müzdarip saçlarımı yıkasam bile kötü bakımsız iğrenç duruyor.. bu yüzden jole çok kullandım baktım önlerden zayiat vermeye başladık durum kötüleşiyor vax'a döndüm onuda yatmadan önce yıkaman şart... Elidor'un saç kremleri var bu kremleri hafif nemli saça uyguluyorsun ve durulamak yıkamak zorunda değilsin.. saçını aşırı yağlandırıyor ama güzel bir görünüm kazandırıyorsun önerim elidor'un durulama gerekmeksizin olanından saç kremi alman ben aldım memnunum... konunun takipçisiyim

Resim verebilir misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

hocam aynı durum bendede müzdarip saçlarımı yıkasam bile kötü bakımsız iğrenç duruyor.. bu yüzden jole çok kullandım baktım önlerden zayiat vermeye başladık durum kötüleşiyor vax'a döndüm onuda yatmadan önce yıkaman şart... Elidor'un saç kremleri var bu kremleri hafif nemli saça uyguluyorsun ve durulamak yıkamak zorunda değilsin.. saçını aşırı yağlandırıyor ama güzel bir görünüm kazandırıyorsun önerim elidor'un durulama gerekmeksizin olanından saç kremi alman ben aldım memnunum... konunun takipçisiyim

Resim verebilir misin hocam?

hocam şu en soldaki tüp gibi olandan kullanıyorum bu mor olanının etkisi düz saçlara uygun ve azda olsa düzleştirme etkisi yaratıyor sadece soldaki tüpü dikkate al 4.5 5tl fiyatı var arkadasında yazıyor saçınızı durulamayın diye her gün işe gitmeden önce sabah sürüyorum akşamda o kafayla rahatça yatabiliyorum çünki wax vs. gibi olmadığı için yıkaman gerekmiyor kafana göre takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Ocak 2012; 18:41:15 >

• Dalgalı saç için hangi renk iyidir hocam?
  • Sanırım turuncu düz saç için olan alıcam bende.. akşamdan duş alıp yatsamda sabaha saçlarım hiç yıkanmamış gibi oluyor. bu alırsam sabah duş + bunu uygularım herhalde işe yarar ne zamandır aklımdaydı zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.