Şimdi Ara

Sabit Sürücü (D:) ' Ye Giremiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Benim Pc De 2 tane sabit sürücü vardı C: , D: diye şimdi bilgisayarıma girdiğimde C: de sorun yok ama D: ye girmeye çalıştıgımda parametre hatalı diye bir hata çıkıyor belgelerime ulaşamıyorum ve Pc çok kasmaya başladı , Pc yi açınca windows logosu dolarken Alt tarafda ingilizce sürücü D: Tamir ediliyor %100 yazıyor ama bi faydası olmuyor , Bi etkisi olurmu ama ben onceden D: üzerinde VmWare ile sanal disk kurup içine Xp yüklemiştim bi etkisi varmıdır acaba bilmiyorum , Acill Yardım Lütfen D: nin içinde onemli belgelerım olmasa format atıcam ama çok Önemli Belgelerim Var. Şimdiden Teşekkürler

Resim :

Pc Özellikleri : İşletim sistemi : Windows 8 , RAM : 4 Gb , Ekran Kartı : 68 mb , Marka : Dell İnspiron , İşlemci : İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz x64 bit İşemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakar053 -- 14 Nisan 2013; 16:28:19 >

• Arkadaşlar Yardım Edecek Yokmu Acill ???
  • aklıma gelen tek şey hirens boot cd indir boot et onla aç sistemi mini win 7 den oradan dene bakalım girmeyi eğer girerse hemen dosyaların yedeklerini al ve C D ne varsa komple biçimlendirip format at.
  • dediğin programı indiriyorum inşallah işe yarar buradan yazacağım bu arada başka çözüm yolu olan varsa yazarsa sevinirim
  • Bilgisayarım'a sağ tıkla Yönet>Disk Yönetimi'ni aç Foto at.Gerekeni Söylicegim.
  • Buyur :
  • D sürücüsne sağ tıkla Sürücü harfi ve yolunu değiştir'e tıkla Herhangi bir harf yap bi dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onuda denedim yine aynı sorun
  • Arkadasim d surucusun dosya sistemi raw'a dönüsmüs, bu durumda bicimlendirme yapman gerekiyor, sayet onemli dosyalarin var ise linux tabanli bir isletim sistemi ile pardus ubuntu gibi bunlarin cd si ile sistemini baslat d surucune gir dosylarini c ye kopyala, daha sonra bicimlendirme yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.