Şimdi Ara

Sabit diskin sürekli işlem yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni bir vista kurdum, tertemiz bilgisayar, hiçbir sorun yok. Vista ultimate 64 bit kullanıyorum. Vista açıldıktan 10 saniye sonra falan hdd sürekli işlem yapmaya başlıyor ve bir 10 dakka belki daha uzun işlem yapıyor sonra bir ara bitiyor. Bunun nedeni ne olabilir? veya o anda ne işlem yaptığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 16 Mart 2008; 19:40:28 >

• xp 32 bite göre hızı nasıl
  • hız da sorun yok sadece pc yi ilk açtığımda desktop geldikten bir 10 saniye sonra hdd bir yükleme yapıyor ama ne için yapıyor anlamıyorum 5 veya 10 dakka falan sürüyor. disk error check yaptım hdd de sorun yok.
  • yani o işlem yaptığı anda bir yere girip hdd neye işlem yapıyor falan göremez miyim?
  • sistem geri yüklemeyi kapat
  • Dizin Oluşturma Hizmetinden dolayıda olabilir. Denetim masasından kapatabilirsin.
  • dizin oluşturma kapalı, sistem restore kapalı, sorun hala devam etmekte kafayı yicem. hdd'im mi öldü acaba yaw. ama hd tune die bir program var onlada error check yaptım hiç bir error de vermedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky mi yüklü? eğer yüklüyse o sürekli bilgisayarı tarar o yüzden de olabilir.
  • o değil de eset smart security yüklü ama onu disable edince de birşey değişmiyor.
  • Dostum ben de aynı şekilde o sıkıntıya düşmüştüm . Problem hdd de değil rahat ol. Vista ultimate 64bit kullandıgım sürecte aynı sıkıntı oldu ama bu vistanın malesef hastalıgı diyelim.Sürekli arka planda çalışıyor hissi var fakat home premium 64bit te tertemiz hiç ses yok işlem yok bu böyle, ultimate de profesyonellik hat safhada oldugu iiçin bazı şeylerden ödün vermek gerekebiliyor ne yazik ki. Rahat ol.. ya da çok rahatsızım dersen sürüm değiştir ev ortamı için kullanıyorsan home premium 64bit de gayet başarılı ve hızlı.Tavsiye ederim. Eyvallah.
  • http://www.resim upload.com/ds856105535_defrag.html

Şu zımpırtıyıda kapat çok etkisi oluyor AusLogics Disk Defrag kur kafana göre diski birleştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_a_z_o_r -- 19 Mart 2008; 9:07:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.