Şimdi Ara

Sabit disk hk wd 1 tb vs toshiba 2 tb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski harddiskin hafızası yetersiz kaldığı için yeni bir harddisk almayı düşünüyorum.

Genel olarak oyun için kullanacağım ancak elimde harici diskimde 1 tb ye yakın hd film ve oyun var.

Onları da harddiske taşımayı düşünüyorum çünkü harici disk gidici gibi duruyor.

İki ürün arasında kaldım.

WD Caviar Black 64 mb cache 1 tb
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-black-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

Toshiba 32 mb cache 2 tb
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-35-2tb-sata-30-32mb-onbellek-7200rpm-harddisk.html

Aralarında 5 lira fark var.

Caviar Black'ın performans açısından daha iyi olduğunu duydum ancak bu farkı çok bariz hisseder miyim bilmiyorum. Eğer toshibayı alırsam dediğim gibi film ve oyunları da ona kopyalayacağım diski bölüp. 1 tblik bölümü bu şekilde doldurursam performansı çok düşer mi. Tabi uefi konusunda problem olabileceğini de düşünüyorum ama çok da problem değil benim için

Sizce hangisini almak daha mantıklı.

Teşekkürler

• hocam toshiba 2tb öyle ses yapıyor ki aklın durur. hemen ertesi günü iade ettim. tabi pc çok ses çıkarıyorsa belki seni o derece etkilemeyebilir. benim pc oldukça sessiz ve traktör gibi geldi sesi.. ses konusunda seagate 1tb en iyisi bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.