Şimdi Ara

sabır sabır sabır bir yere kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +8 -32 olan elmas 5 te kıçımı yırta yırta seriye çıkıyorum. İlk maç dk 15 de 3-22 gibi bir skorla gidiyor takımım. ben maokai top oynuyorum ve haliyle hiçbir halt yiyemiyorum oyunun geri kalan kısmında.
    2. maç ahri almışım 5-0-4 gidiyorum dk henüz 20 e bile gelmemiş OYUNA ÖKÜZ GİBİ BİR PİNG GİRİYOR VE İNANILMAZ BİR BİÇİMDE ÇÖKÜYOR. ARDINDAN OYUNA TEKRAR BAĞLANIYORUM VE NE HİKMETSE ARAYÜZ GÜNCELLEMESİ DEVREYE GİRİYOR.

ya gerçekten soruyorum bunun bana cenabet şansından başka ne olduğunu izah edecek var mı. Şu an o kadar sert bi tekme attım ki bilgisayarımın fanlarından bir tanesi bildiğin gitti yani paramlarça oldu. Nefret ediyorum bu oyunda her şeyi zar zor rayına oturtmuşken böyle aptalca şeylerle uğraşmaktan.

• akkuyu nükleer enerji projesi için hangi ülkeden yardım alacaz.

edit .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 1 Mayıs 2015; 16:39:35 >
  • Dia seviyesindesin Trde oynuyorsan Server degistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenabetlik değil kardeşim trde hesap kasan 2 koreli vardi 70e 0 w/l oraniyla gidiyorlardi .karşı takimdan biri kasinca ona ddos atip oyunu kazaniyorlardi.belki sana da o denk gelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

akkuyu nükleer enerji projesi için hangi ülkeden yardım alacaz.

edit .

dostum bir nükleer santral doğaya barajlardan daha az zarar verir. Yapıldığı yeri gidip görmedim fakat belki daha iyi bir bölgeye konumlandırılabilirdi orasını bilemem.
    Ancak şunu bilmelisiniz ki bir barajın yapılması doğanın iklimi, doğal yaşamı ve hatta insan yaşamını bile etkilemektedir. Nükleer santral ise bu tip problemlerle alakası olmaz. Türkiye'de en büyük risk nükleer santralin sabotaj riskidir. Bu da komik çünkü 2015 yılında nükleer santrali tartışmayı geçtik bunu koruyamayacağımız şüphesini taşıyoruz...

bu arada ben nükleer enerji destekçisiyim. Nükleer santral benim gözümde olsa da olur olmasa da olur. Fakat nükleer enerji üzerine hiçbir araştırma yapılmayan bir ülke kesinlike bu çağı yakalayamamıştır.

İnsanlar temiz enerji kaynaklarından bahseder fakat o bilgilerin %90 ı yanlıştır. Rüzgar, akıntı, güneş, biyo-atık v.s. hiçbirisi %100 çözüm olarak düşünülemez.

• Boy abdesti şart

• şaka falan garip bir biçimde oyunu kazandık. 200 mb patchi atıp oyuna bağlandığım sırada rakip takım teslim oldu

neyse son maçı kaybedince sinirden buraya 3-5 küfür yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Can dostumuz Rusya yardım edecek hem de bizi o kadar seviyorki çernobili yapan firma yapıyor bize nükleeri ayrıca bir o kadar daha seviyorki rusların santral üzerindeki sahipliği %51in altına düşmeyecek ve bizim orayı arama gibi bir lüksümüzde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Cenabetlik değil kardeşim trde hesap kasan 2 koreli vardi 70e 0 w/l oraniyla gidiyorlardi .karşı takimdan biri kasinca ona ddos atip oyunu kazaniyorlardi.belki sana da o denk gelmiştir

ok
  • quote:

Cenabetlik değil kardeşim trde hesap kasan 2 koreli vardi 70e 0 w/l oraniyla gidiyorlardi .karşı takimdan biri kasinca ona ddos atip oyunu kazaniyorlardi.belki sana da o denk gelmiştir

Yok oyle birsey.

• Kerim abiyi izle elohellden onun sayesinde ciktim

• quote:

• Sizler için bir çalışma yapacaklar sanırım

Upcoming LP Calculations Tweak for Diamond
    http://www.surrenderat20.net/2015/04/red-post-collection-meddler-on-azir-and.html

@Wi5rty
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Yok oyle birsey.

Lee ho jin ve şu diğer ona benzer isimli herifleri diyor.Ama ben bu adamlarla maç yaptım gerçekten iyi oynuyorlar script ve ddos filan yok.Adamlar ezdi geçti.
  • Uygun fiyata boostlayım kardeşim bilgisayara yazık etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Yok oyle birsey.

Lee ho jin ve şu diğer ona benzer isimli herifleri diyor.Ama ben bu adamlarla maç yaptım gerçekten iyi oynuyorlar script ve ddos filan yok.Adamlar ezdi geçti.

Tabikide iyi oynuyorlar 2-3 oyunlarini izlemiştim ne afk vardi ne inanilmaz dodgelamalar.Forumda birkac bronz silver vizyonlu kisi adamlarin adini scrptciye cikardi.

• Oldun mu d4

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Uygun fiyata boostlayım kardeşim bilgisayara yazık etme

geçen sezon elmas 2 bitirdim la zaten ne yapayım boostu vaktim olsa zaten yardırıcam
  • ben bütün hesaplarımı aktardım tr serverindan bir tane dia 5 bıraktım işe yaramaz onlada 2 ayda bir oynuyorum zevkine.
    bugun mesela hiç konuşmadan mid pickledi birisi bende yazmadan pickledim üstüne oyuna girdikten sonra soloya doğru yöneldi fakat küfür falan etmeye başladı iyi oyunlar yazıp çıktım sıfır sinir stres :)
  • oldum hacılar diamond 4. bunun şerefine bi rp dağıtayım. yazın akşama gönderirim rp kodunu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.