Arkadaşlar Sabiha Gökçen havalimanından Tekirdağa gitmek istiyorum. Ben, eşim ve kızım beraberiz bir de valizler olacak haliyle. O yüzden e10 ekspres otobüsü bize uygun mudur, yoksa çok kalabalık oluyor mu?
Havaş olabilir mi? Harem'e mi gitmem lazım? Taksi hariç (uçağa 120 Tl verip taksiye 60-70 vermek istemiyorum) en mantıklı ve en rahat nasıl gidebilirim?
Shuttle'la Ataşehir'e falan gidebilirseniz terminaller var orda da.
sabiha gökçenden ataşehir tarafına geç oradan bir otobüs firmanın yazıhanesinden yer bulursun.
e-10 la yenisahra durağına kadar git. orda metronun vs yazıhaneleri var ordan binebilirsin servislerine. ya da e-10la uzunçayırda in. ordan taksiye bin 10lirayı geçmez harem. ya da harem minibüsüne bin 1.50 lira falandır ordan kişibaşı. havataş ta bu duraklarda durur ama havataş 8 lira alıyor kişi başı
bendece 2. öneri iyi gibi size. çünkü yenisahradaki yazıhanelerde ne zaman servis olur gider gelir belli mi olur arayıp sormak lazım
Sabiha Gökçenden bir otobüse binin doğru Kadıköy..Kadıköy de İskelenin tam karşısında TRUVA yazıhanesi var...Oradan Tekirdağa üç bilet alacaksınız. İşlem tamam.. Hareme devamlı servisleri var..Oradan ötesi bir otobüsle Tekirdağ..En basit ve ucuz yol..
Cevaplar için teşekkürler.
Havalimanından Shuttle'a binip Metro turizm Dudullu tesislerine gidip oradan Tekirdağa geleceğim büyük ihtimalle.
Bir de e10 tavsiye eden arkadaşlara sormak istiyorum. Ailece ve valizle zor olmaz mı, kalabalık olmuyor mu E10?