Şimdi Ara

sabancı ve itü ceng kaçla kapatır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ee okuyacaksan ister h index’i ister eğitim müfredatı ister sektörel gelişim yönünden bak itü ehb sabancı’nın önünde yer alır. İtü’den yurt dışına giden sayısının kısmen daha az olmasının sebebi öğrencilerin akademik hayattan ziyade iş hayatına daha çok yönelmesinden kaynaklanıyor. Lab sayısıysa sadece İtü ee fakültesi Sabancı mühendislik fakültesinden daha büyük durumda itü ee içinde birçok şirketin(schneider,Siemens ilk aklıma gelen) ve itünün kendi özel bir sürü lab’ı var. Buralarda çalışmak staj yapmak için hocayla aranızı biraz iyi tutmak yeterli oluyor. Ha yine de o bantta sıralama yapsam Sabancı tercih ederdim itü’nün gereksiz zorlamasına kalmadan daha iyi gpa yapardım. Odtü ve boun’un da itü’den farklı olduğunu düşünmek tamamen bir yanılgı. Bu 3 okul arasında en yüksek devlet desteğini alan okul Boun nasıl oluyor da hala somut bir proje veya öğrencilere destek sağlayamıyor merak konusu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt

Sabancinin eesini (ki pek begenmem) hoca sayisi, ders darligi vs ile elestirebilirsiniz ama h index tarzi akademik output verileri ile özellikle ituye karsi elestiremezsiniz yahu. Arada 22ye 13 gibi daglar kadar fark var (bence h index ortalamasi almak dogru degil orasi ayri), hatta itunun en dolu 11 hocasini alsaniz (sabancida 11 hoca var) sabanci yine onde kaliyor (22ye 21). Sektörel kisimlara pek girmiyorum alanim olmadigi icin, tcde itu muhtemelen bariz daha ondedir ama sabanci mezunlarinin yurt disindaki sektorel dagilimi da oldukca iyi (eesi cs i kadar baskin olmasa da)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konunun kontrolünün ellerimden kayıp gidişini ve paragraflarca tartışma dönmesini unutamayacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İTÜ'nün isminin geçtiği her konuda ortam buna dönüyordu.

• Tek istediği kaçta kapanacağını bilmekti...

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• phantoniso sabancı intikam yemini

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.