Şimdi Ara

Sabancı üniversitesi kazanabilir miyim?? Kimsem yok yardım edecek ilgilenecek. Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ücretli Sabancı üniversitesi mühendislik fakültesine girebilir miyim?

Sabancı ücretli 98.100 ve bu yıl 86 dan 62 ye kontenjan düşüşü yaşanmış. Sizce girebilir miyim?

bilgili birileri yazarsa sevinirim listemi direk size göre yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇantayaBakBe -- 22 Temmuz 2016; 1:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Kazanamazsın tmden ilk 100kdaysan tmden yaz mühendislik okuyabiliyorsun tmden de başka türlü kazanma ihtimalin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Kazanamazsın tmden ilk 100kdaysan tmden yaz mühendislik okuyabiliyorsun tmden de başka türlü kazanma ihtimalin yok.

Niye hocam Sabancı kaç binle alıyor ücretlisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

Kazanamazsın tmden ilk 100kdaysan tmden yaz mühendislik okuyabiliyorsun tmden de başka türlü kazanma ihtimalin yok.

MF4'te kazanma ihtimalin olan endüstri mühendisliği kontenjan azalttı.

2014 te 260k ile alırken 2015'te muazzam bir yükselişle 98k'ya çıktı bu sene yine kontenjan azalttı ve yine yükselmeye devam edecek.

Üniversitedeki tüm ücretli programlar kontenjan azaltıyor zaten sıralama yükseltmek için. Üniversitenin politikası bu yönde tabi ki sen yaz yine de ama altında da başka yerleri de değerlendir mutlaka.

Sabancı üniversitesi öğrencisiyim bu arada pmden üniversiteyle ilgili kafanızda soru işareti varsa yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 22 Temmuz 2016; 0:02:07 >

• Hayrına up

• quote:

quote:

quote:

2014 te 260k ile alırken 2015'te muazzam bir yükselişle 98k'ya çıktı bu sene yine kontenjan azalttı ve yine yükselmeye devam edecek.

Üniversitedeki tüm ücretli programlar kontenjan azaltıyor zaten sıralama yükseltmek için. Üniversitenin politikası bu yönde tabi ki sen yaz yine de ama altında da başka yerleri de değerlendir mutlaka.

Sabancı üniversitesi öğrencisiyim bu arada pmden üniversiteyle ilgili kafanızda soru işareti varsa yanıtlayabilirim.

Giremezsin diyorsan ne sorayım hocam kontenjanın azaldığını biliyorum ama 20 bursluya yönlendirmişler bu kontenjanı. E önümdeki insanlar gene yok olmayacaklar ya ortadan. Bilmiyorum yani hocalarım yüksek ihtimal girersin dedi güvenemiyorum da.

Siz hocam kesin olarak girmezsin mi diyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Giremezsin diyorsan ne sorayım hocam kontenjanın azaldığını biliyorum ama 20 bursluya yönlendirmişler bu kontenjanı. E önümdeki insanlar gene yok olmayacaklar ya ortadan. Bilmiyorum yani hocalarım yüksek ihtimal girersin dedi güvenemiyorum da.

Siz hocam kesin olarak girmezsin mi diyorsunuz?

Hocam yanlış anlamayın da kesine çok yakın 2014 sıralamalarını bir inceleyin anlarsınız kontenjan bursluya yönlendirilince de farklar oluşuyor %50 burslu parasını verip 0 burslu parasını vermek istemeyen bir sürü insan oluyor sonuçta.

Ki sıralamalar arttıkça öğrenci gözündeki prestij algısı da artıyor bu sıralamanın yine artmasına vesile oluyor. Siz tabiki tercih listenize yazın ama çok sürpriz olarak bekleyin başka üniversiteleri değerlendirin ben onu anlatmak istiyorum.

Anladım hocam.

Bu yıl kontenjan arttı ülke genelinde, bakalım ne olacak.

• Upppp

• Ben de %25 burslu müh istiyorum 56k sıralama 51 ile kapatmış,bu sene kontenjan 23 artmış gördüğüm kadarıyla gelir mi sizce?

• ücreti 49k ya çıkarıldı paralı kısmına girme ihtimalin var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

ücreti 49k ya çıkarıldı paralı kısmına girme ihtimalin var bence

paralı istiyorum hocam zaten hiçbir şekilde burs alamam.

Kaç liraydı da 49 liraya çıkardılar hocam o da önemli?
  • ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber 42 falandı diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.