Sabancının en yoğun dönemlerinden biri olan 1.2'sindeyim. Dönem 10 Haziranda bitiyor. 18-19 Haziranda da YKS var bildiğiniz gibi. Mart ayında başvurular açılınca arkadaşlarımın gazıyla ve zevkine sınava girmek başvurdum. Fakat bu dönemin ilk yarısı baya yorucu geçti. İkinci yarısı da yorucu geçecek, bir sürü makale yazma ödevi ve midtermi iptal edilen derslerin yüzdesi artan final sınavları var. Bu konulara da çalışmam gerekecek düzenli bir şekilde. Kısacası baya yorulacağım yine. Sizce YKS'ye girecek halim kalır mı? Kalmazsa benim yerime giren olur mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabancı 1.2 Dönemi bittikten bir hafta sonra YKS'ye girmek

-
-
21 gibi gelmicek hocam bir şey kaçırmayacaksın gönlün rahat olsun. 2020 v2.0 , bir tık zorunu yaşicaz. Kaynak totom.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman 230 TL'yi boşuna harcamış olacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanmıyorum olacağını bizim final haftası 16 haziranda bitiyor
-
Dönem çok yorucu geçti ama finaller 6'sında bittiği için dinlenecek vakit buldum. Tek sıkıntı eve sınavdan 2 gün önce döndüğüm için sınava giresim gelmedi ama para boşa gitmesin diye girdim. TYT iyi geçti hatta 2021 TYT sıralamamdan bile iyi gelebilir ama AYT'de patladım biraz, ilk 100 şansı kaçtı
-
Kaç netin var tyt ayt
-
Hocam TYT emin değilim ama 110 civarı gelir gibi
AYT'de hepsini çözdüm ve matematiği sona bıraktım, yorulduğum için matematiği pek çözemedim
Sözel 50-55 net civarı gelir
EA kötü gelir hem edb hem matta 10 civarı boş bıraktım
SAY da kötü gelir matta boş var, fende de biraz var
Zaten zevkine girmiştim de TYT iyi geçince AYT çalışsa mıydım dedim ama iş işten geçmişti
Amacım sözelden bir şeyler yapmaktı ama edebiyatta boş bıraktım baya ve tarih-coğrafyada vs. beklediğimden fazla yanlış çıktı :(
-
Hepsini çözeceğine sözele odaklansaydın keşke ama ilk 100 bursu da eridi gitti zaten,bir işe yaradığı yok boş ver
-
Sosyal-fen-edbsos1-matematik sırasıyla çözdüm. Sözelde pek odaklanacak bir şey yoktu, bilgi lazım :D Geri dönsem bile çok fark etmezdi büyük ihtimalle.
Valla Sabancıda ilk 100 bursu iyi olurdu, okul burs vermiyor zaten ilk 1000'e giremediğim için :D Aylık ihtiyaç bursu diye zımbırtı var 1200 tlydi bu sene iki senedir alıyom da çok az, aylık yemekhanede 1 öğüne yetmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 30 Haziran 2023; 21:30:4 > -
E ama söylemisim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal ossun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X