Şimdi Ara

Sabahlayacak olanlar konuya (Güncel olaylar, dertleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasılsınız millet? Umarım iyi gidiyordur.Bugün uyumuyorum.30 saati geçik uyumayıp kendimi rüyalar alemine adıycam yarın öğle saatlerinde.Bu arada boyun ağrılarıma sırt ve omuzda eklendi.Tabi uzun zamandır süregelen ağrılar bunlar.Birkaç günede özele gidicem film çekilmeye.Var mı bu tür şeylerden rahatsız olan ve doktora gitmiş olan? Streslede alakalı olabilirmiş diyorlar.Sınavlar falan girdi iyice.Çalışasım yok.Yarın sınav var mesela.İstesem çalışırım ama istemediğim için çalışmıyorum.Nedeni çok basit

• Uyuyorum ben size iyi eğlenceler.
  • bakarız
  • sınavlar var, 4 adet şimdi banyoya girip sigara içtikten sonra devam edeceğim çalışmaya
  • Finaller başlıyor pazartesi, yetiştirmem gereken tonla konu var. O yüzden gece boyu açığız. Sabahta calculus quizi var kalkıp ona gitmem gerekiyor. Kısacası nedenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

bakarız

İyi beyinler toplayabildin mi son projen için? Bloklamadığım tek ateistsin (Öyleydin diye hatırlıyorum, agnoist falansan aynı şey zaten) bro.Nedeni düşüncelerinin ciddi anlamda iyi olması.Diğerleri gibi boş küp değilsin yani.Neyse dine çekmeyelim olayı gereksiz yere.Nasıl gidiyor?

Hepinize iyi çalışmalar beyler
    @Jess27@Konigsrasse@Pink Floyd

Bence bekle düşmesini bro.
    @gamesboy54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Ocak 2014; 0:55:49 >

• Yarın anatomi final var sabahlıyacam büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam elektro gitar almaya karar verdim dolar yükseldi. Ne olacak bu doların hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

bakarız

İyi beyinler toplayabildin mi son projen için? Bloklamadığım tek ateistsin (Öyleydin diye hatırlıyorum, agnoist falansan aynı şey zaten) bro.Nedeni düşüncelerinin ciddi anlamda iyi olması.Diğerleri gibi boş küp değilsin yani.Neyse dine çekmeyelim olayı gereksiz yere.Nasıl gidiyor?

beklediğim gibi olmadı, hatta kimse pm atmadı. gözüme çarpanlara, takip ettiğim insanlara davet gönderdim.
    şuan için gece çok iyi gidiyor.
  • Ygs ye hazirlaniyorum ama her zzamanki gibi yine sabbahlcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atalay` kullanıcısına yanıt
    Söylemiştim.Az çok belliydi zaten.Ben başarılar diliyorum sana Umarım istediğin seviyelere ulaşırsın.
  • Sabahliycamda burada olmam yine kahve balkon sigara üçlüsü

• quote:

Söylemiştim.Az çok belliydi zaten.Ben başarılar diliyorum sana Umarım istediğin seviyelere ulaşırsın.

eyvalla.
  • Ömrümü çürüttü bu üniversite sınavı. Çalışasımda gelmiyor. Yakın zamandaki en büyük derdim bu. Neyse çalışmaya koyulayım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhun yabgu

Ömrümü çürüttü bu üniversite sınavı. Çalışasımda gelmiyor. Yakın zamandaki en büyük derdim bu. Neyse çalışmaya koyulayım artık.

Herkesin genel anlamda derdi sınavlar.Önümüze sırf eziyet olsun diye çıkarılmış soru toplulukları.Ama hayatta belli aşamalara gelebilmek için onlarıda geçmek şart maalesef.2'nizede başarılar

•  Sabahlayacak olanlar konuya (Güncel olaylar, dertleriniz)
  • Güncel olay olarak yeni bootleg çalışmamı yayınladım dileyen bakabilir.
    http://soundcloud.com/aaaofficial/eat-sleep-rave-repeat-aaabootleg

onun dışında bu gece erken uyumak istiyorum yarın cuma var.
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Güldürdü.Bugün 2'de 2 yaptı karikatürler.Normalde gülmem pek.Bugün karşıma çıkanlar tam benlik ama

• Bugün bir kızla tanıştım.

Sigara içen tayfa var yanımda zaten, tamam eyvallah da 17 yaşında olunca insanın bakışı değişiyor. Sonra babaannesiyle telefonda konuşma şekli baya rahatsız etti beni ki ben babaannemi daha ekimde kaybetmiş bir insanım ve ben yanında ayrıldıktan 2 gün sonra oldu o olay, yani hassasım o konuda da. Resmen kadının yüzüne kapattı telefonu.

Ama bir yerde muhabbeti geçti aslında ben ajan-polis falan olmak istiyorum dedi dalgasına, ben de türkiyede mit ajanları öso militanlarına kadın götürmekten başka bi iş yapmıyor, yani p.......k hepsi dedim. Bi ara ben de yaptım dedi. Nasıl dedik, erkekler bana bira sigara falan alırdı, ben de kıza gidip 'bu senden hoşlanmış git konuş derdim' dedi Sevişmese bile en azından muamelesini alırmış eleman, öyle dedi. Kızı biri hamile kalınca bıraktı dedi ve bende şerit koptu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhun yabgu

Ömrümü çürüttü bu üniversite sınavı. Çalışasımda gelmiyor. Yakın zamandaki en büyük derdim bu. Neyse çalışmaya koyulayım artık.

Herkesin genel anlamda derdi sınavlar.Önümüze sırf eziyet olsun diye çıkarılmış soru toplulukları.Ama hayatta belli aşamalara gelebilmek için onlarıda geçmek şart maalesef.2'nizede başarılar

Eyvallah hocam

2.kez hazirlaniyorum bende biktim isyaaann

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.