Genelde sabah 7 gibi uyanırım. Bazen tembellik yapar uyandıktan sonra yataktan çıkmaz 9 a kadar uyuyayım derim. Tüm gece rüya görmeyip bu 2 saatlik kısımda 3 4 tane rüya görürüm. Sebebi ne olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabah Uyandıktan Sonra Rüya Görmek

-
-
bende de oluyor söz konusu durum, sanırım vücudun rem uykuya geçmesi uzun sürüyor, rüya görürken de yanılmıyorsam vücut büyük oranda dinlenmiş oluyor.
-
Hocam sen hem hamarat bir erkeksin hem de ev işi de yapıyormuşsun öğrendik buradan. Ama dikkat et seni bu forumda harcarlar vallahi
Bu arada aynı durum bana da oluyor, ve nedense aşırı hoşuma gidiyor uyandıktan sonra geri uyumak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam sen hem hamarat bir erkeksin hem de ev işi de yapıyormuşsun öğrendik buradan. Ama dikkat et seni bu forumda harcarlar vallahi
Bu arada aynı durum bana da oluyor, ve nedense aşırı hoşuma gidiyor uyandıktan sonra geri uyumak.
Ev işi yapmaktan hal kalmıyor hocam. 3 rüya görüyorum desem 2 tanesini hatırlayamıyorum
-
Bu devirde ev işi tutan erkek var mı bee. Yürü be hocam.
-
Ben uyanıkkende rüya görüyorum
Rüyamın içinde rüya görüyorum
Benzer içerikler
- desert eagle türkiye"de yasak mı
- gece uyurken yanında biri varmış gibi hissetmek
- babam mide kanseri sorularınızın yanıtları
- tasarım atölye isimleri
- fatihe nasil gidilir
- bim para sayma makinesi markası
- zara indirim ne zaman 2025
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X