Şimdi Ara

sabah sabah goz kapaklarim sisti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne ya cinlilere dondum basina gelen var mi daha once. Birazdan acile gidicem. Sebebini hala cozemedim. Sivilce falan ciksa bu kadar etki yapar mi ya.gozum sadece bi cizgi gibi bise kaldi. Tecrubesi olan varsa paylassin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Bu ne ya cinlilere dondum basina gelen var mi daha once. Birazdan acile gidicem. Sebebini hala cozemedim. Sivilce falan ciksa bu kadar etki yapar mi ya.gozum sadece bi cizgi gibi bise kaldi. Tecrubesi olan varsa paylassin lutfen

Stresten sikintidan uykusuzluktan oluyor hocam.

• Acile gidicem demişsin ya hocam.Hiç burdan birşey yazmalarını bekleme ve git Sağlık asla ihmale gelmez.Aşırı uykusuzluk, stres ve bitkin düşme durumu olabilir.Umarım mikrop olayı falan değildir.Dünde benim göğsümde sivilce türü şey çıktı.Sanırım yediğim yemekten kaynaklıydı.Şuanda normal mesela.Ama hala duruyor Bi anda beliren şeyler insanı uyuz ediyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Acile gidicem demişsin ya hocam.Hiç burdan birşey yazmalarını bekleme ve git Sağlık asla ihmale gelmez.Aşırı uykusuzluk, stres ve bitkin düşme durumu olabilir.Umarım mikrop olayı falan değildir.Dünde benim göğsümde sivilce türü şey çıktı.Sanırım yediğim yemekten kaynaklıydı.Şuanda normal mesela.Ama hala duruyor Bi anda beliren şeyler insanı uyuz ediyor gerçekten.

Gidicem ins. Lakin arpacik diyordu birisi acaba o olabilir mi?

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Eğer göz kapağınızın üst kısımları şişse olabilir.Babamda çıkmıştı bi ara mesela.Gidip hemen ilacınızı alın.Görüntü çok kötü oluyor çünkü.Bu arada 2 gözde mi? Yoksa tek mi? Genelde tek gözde çıkar.
  • Ust ksimlar şiş. Kaşla goz arasi diyelim.goruntu her an kaybolabilir :). Bi ilac ismi verdiler de en dogrusu doktor diyorlar. Bakalim gorucez
    Edit:tek goz(sag)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 26 Şubat 2014; 9:40:14 >
  • Yok hocam kanlanma yok. Sadece boyle sanki gozun oraya perde inmis gibi. 1cmlik bir bosluktan hayata bakiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gozunuzun resmini atar misiniz?

• alerji olabilir benimde başıma gelmişti
  • Hocam mobildeyim. Chrome proxy hatasi veriyor. Malesef atamicam.ama gozler biraz japona donmus. Cikiyorum simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 26 Şubat 2014; 10:02:00 >
  • Tedavi sonucu: selulit varmis. Goz seluliti.acilde bi igne yaptilar. iki tane de tablet hap verdiler. Yorumlar icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 26 Şubat 2014; 11:27:31 >
    Halla halla.Banada tecrübe oldu şimdi.Geçmiş olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.