Şimdi Ara

Sabah Aidat Toplamaya Çıktık Arkadaşla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah arkadaşla binanın aidatlarını toplamaya çıktık. Bi dairenin kapısını çaldık, içeriden böyle cılız, garip bi adam çıktı. Sadece boxer var altında ama, boxer 20 beden büyük buna. Bizi zor görüyor, saç baş dağınık böyle.
    Neyse, dedik aidat parası 15 lira vereceksiniz. Bu döndü arkasını para arıyor. Ama görseniz, o kadar komik ki. Sonra arkadaş dedi, boxer küçük ama içindeki büyük heralde diye. Bu bir de ciddiye aldı, gülümsedi falan, salak salak baktı bize.
    İşin garip tarafı, arkadaş da ben de uzun saçlıyız. O sabah traş olmuştuk. Bu bizi kız sandı heralde
    Akşama kadar bizi aramıştır sitede, kimdi bu kızlar diye

http://forum.donanimhaber.com/m_57731708/tm.htm

• yav he he.
  • Arkadaşın niye öyle bişey söyleme gereği duydu bence bunun üstüne konuşmamız gerekir
  • Ben paket servis işi yaparken donla kapıyı açan davarlar oluyordu. Biraz adap olur insanda.

Bir daha ki siparişte çok kötü şeyler yapıyordum siparişe.
  • Arkadaşın Ilık ve senle onla kalıyorsun ve sende Ilık sayılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Arkadaşın niye öyle bişey söyleme gereği duydu bence bunun üstüne konuşmamız gerekir

HEADSHOT!!11!!1!
  • Yok ufakmis yok büyükmüş ne bu ya Biz elimize almaya korkuyoruz millet agzindan düsürmüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yok eminim kızdı onlar çünkü o füzeler tee olimpiyat stadından görülüyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Ben paket servis işi yaparken donla kapıyı açan davarlar oluyordu. Biraz adap olur insanda.

Bir daha ki siparişte çok kötü şeyler yapıyordum siparişe.

''Kapıyı donla açan davarlar'' dan ne farkın kaldı senin? Daha fazla laf edip banlanmak istemiyorum. Boş yere cevap yazma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

Yok yok eminim kızdı onlar çünkü o füzeler tee olimpiyat stadından görülüyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: kısaçöp

Yok ufakmis yok büyükmüş ne bu ya Biz elimize almaya korkuyoruz millet agzindan düsürmüyo

Yav çocuğum biraz ciddi ol ya seni ne zaman bir konuda görsem boş beleş yorumlar atıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.