Şimdi Ara

Sabah ağızdaki acılık hissi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka varmı benim gibi sabah ağzında acılık hisseden.Son zamanlarda çok arttı sebebi ne olabilir acaba ya.Normalde kahvaltı yapınca geçiyor ama ramazanda kahvaltı yapamayacağız.

• Tırnak felan yiyorsan olabilir.Midende kurt vb. den dolayı veya bademciklerin yapısından dolayı arkasına yemek artıkları kalıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mURADİM61

Arkadaşlar başka varmı benim gibi sabah ağzında acılık hisseden.Son zamanlarda çok arttı sebebi ne olabilir acaba ya.Normalde kahvaltı yapınca geçiyor ama ramazanda kahvaltı yapamayacağız.

sigara?
  • çok anlamam ama midende ülser başlangıcı gibi birşey olabilir... asitli içecegi azaltmayı dene...benim tahminim yanlıs olsa da asitli içecegi azalt sen :)
  • Gece Cinler İşermiş , Eskiler Öyle Söylüyor
  • Sigarayı yeni bıraktım zaten son 2 yıldır 10 günde bir falan içiyordum.Asitli içecek ayda yılda bir.Biraz bekleyeceğim bakalım sigara vücuttan atıldıkça geçer belki.Ama diğer hastalıklardanda koprkmuyor değilim.Nette baktım karaciğer mide vs diyorlar.Ayrıca @yourdoom bademcikle ilgili dediğini biraz daha açarmısın?
  • Reflü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağızda kan tadı ?
    8 yıl önce açıldı
    sürekli yutkunma hissi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar

Gece Cinler İşermiş , Eskiler Öyle Söylüyor

Bunu ufak kuzenime yüzünü yıkasın diye söylüyordum yazlıkta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.