Şimdi Ara

Sabah 7 Akşam 7 kampanyasına dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekomdaki tüm maddeleri okudum ve ne hikmetse son madde bazılarının neden yüksek faura geldiğine cevap olacaktır. Aşağıdaki hususa dikkat etmek lazım;

• Ev ve İş telefonu hizmetini Türk Telekom dışındaki bir firmadan/operatörden alan aboneyi aradığınızda kampanyanın bedava dakikaları geçerli olmayacaktır. Tarifenideki “STH” arama ücreti üzerinden ücret ödersiniz.

Aradığınız kişinin hizmeti telekom dışı başka bir operatörden alması durumunda bedava dakika diye birşey yok. Peki biz karşı tarafın operatörünün ne olduğunu gaipten gelen ses ile mi anlayacağız???

Bir de sormak istediğim husus faturanın son ödeme tarihini ileri alabiliyor muyuz? 3 gün sonraya alınsa fark için 1 aylık bedel alınabilir mi? Bunu yapanlar tecrübelerini paylaşırsa iyi olur

• 0850 gibi kodlarla aradığınız numaralar diğer operatör oluyor. Ordan anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

0850 gibi kodlarla aradığınız numaralar diğer operatör oluyor. Ordan anlayacaksınız.

Numara taşıma olduğunu unuttunuz sanırım. 0850 ile başlamadan 216 vs numaralarda alternatif operatör olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

0850 gibi kodlarla aradığınız numaralar diğer operatör oluyor. Ordan anlayacaksınız.

Numara taşıma olduğunu unuttunuz sanırım. 0850 ile başlamadan 216 vs numaralarda alternatif operatör olabilir.

Yok unutmadım sadece fiilen numara taşındığına hiç şahit olmadım. En azından İzmir'de yok böyle bir şey. İstanbul'da durum nedir bilemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Yok unutmadım sadece fiilen numara taşındığına hiç şahit olmadım. En azından İzmir'de yok böyle bir şey. İstanbul'da durum nedir bilemiyorum.

Bizzat kendim taşıdım sabit numaramı ve turkcell superonline dan hizmet alıyorum şuanda.

• Bilgi için teşekkürler.

Bu arada;
    Sabit hattı taşımak ancak fiber internet altyapısı ile mümkün olabiliyor. PSTN olarak taşınmıyor malesef.
    Bu nedenle ADSL kullanıyorum ve Turk Telekoma mahkumum. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.