Şimdi Ara

Saatlik araç kiralama YOYO ( yeni polo geldi)(vereceğim link ile ücretsiz 50 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendi tarafımdan sıkça kullandığım kullan-bırak tarzı araç kiralama şirketi yoyo yu tanıtıcam

Kendi sitesi üzerinden üye oluyorsunuz ve sonrasında yine site üzerinden istediğiniz saatte istediğiniz aracı
    rezerve ediyorsunuz ve size verilen yoyo kartı ön camdaki sensöre okutup veya mobil uygulama üzerinden aracın kapılarını açıyorsunuz. Kontak anahtarı veya kartı sizi aracın içinde bekliyor.
    İstanbul'da belli başlı merkezi noktaları araçları konumlandırmışlar ve bu noktalar çoğunlukla avm'ler oluyor.
    Saatlik araç kiralama YOYO ( yeni polo geldi)(vereceğim link ile ücretsiz 50 tl)

YAKIT

Aracın yakıtı sizi ilginlendirmiyor ancak araç sizdeyken yakıtı bitmek üzere olursa ,shell'e gidiyorsunuz ve depoyu ücretsiz dolduruyorsunuz
    Araçlarda taşıt tanıma sistemi var.
    Yakıta dokunmuyorsunuz dedik ama bedava'da yol kat etmiyorsunuz .Sizde km başına bir ücret alıyorlar

Site üzerinden üye oluyorsunuz ve mobil uygulama üzerinden rezervasyonu yaptırıyorsunuz. İlk kiralamanızda aracın yanın gittiğinizde sizi yoyo görevlisi karşılıyor ve üyelik kartınızı teslim ederken sizi sistem hakkında bilgilendiriyor ve hepsi bu kadar ,bundan sonra hiç kimse ile muhatap olmuyorsunuz . Mobil uygulamadan rezev edip ,aracı seçtiğiniz yerden alıp gidiyorsunuz.

BURADAN ÜYE OLURSANIZ 50 TL ÜCRETSİZ KİRALAMA
    Size vereceğim link üzerinden üye olursanız 50 tl hesabınıza yüklenmiş oluyor
    Ayrıca bende 50 tl kazanmış oluyorum. Link için pm atın

Fiyatlar
    https://v3.driveyoyo.com/tr/arac-modelleri

Uzun süreli alacaksanız çokta uyguna gelmiyor açıkçası ancak değişik araçları 1-2 saat kiralayıp deneyimlemek için birebir
    Araçlar sürekli güncelleniyor ve her aracın her rengi bile mevcut.

SONUÇ OLARAK

Uzun süreli kullanımda ve günlük kullanımda fiyatlar hiç ucuz değil ancak yoyo yu ben yeni çıkan araçları test etmek incelemek için mükemmel buluyorum. Üstelik yeni bir araç türkiye'ye geldiğinde ilk yoyo'da yerini alıyor ve araçlar sürekli değişiyor.
    Bunları geçtim aracı teslim alırken ve ederken hiçbir şekilde birisi ile muhatap değilsiniz.
    24 saat istediğiniz aracı istediğiniz saatte kiralayabiliyorsunuz.

Mesala bu yazıyı bitirdikten sonra gidip subaru xv test edeceğim
    1-2 saat kullanıp bırakıcam

Belki yoyo sayesinde yeni poloyu forumda ilk kullanan benim
    akşamları 1-2 saat bmw 1 serisi kiralayıp stres atıyorum
    Arkadaşlar ile gezmeye gidilecekse mini copper alıyorum

geri kalan zamanlar kendi hurda aracımı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate100 -- 12 Nisan 2018; 20:42:12 >

• peki kaza yaparsanız ne oluyor.
    Yada sizden önceki kaza yapıp bıraktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada yokmu
  • Ankara da varmı?

Alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim.
  • Hasar durumunda ne olacak? Veya araç ufak hasarlı halde bırakılmışsa(çizik,sürtme,ayna kırılması vs) almayacak mıyız arabayı?İçi kirden geçilmiyorsa ne olacak?
  • Üyelik Sözleşmesine bu tarz şartlar bulunan dünyanın en saçma uygulaması kesinlikle uzan durun.

* Trafik kuralların çerçevesince belirlenen hız sınırlarını (130km/saat) aşan kullanıcılar, araç içindeki uyarı sistemini dikkate almadıkları her hız aşımı için 50TL,

* Araçların motor kaputlarının her izinsiz açımı için 50TL.

Resmen kendi içlerinde müşterilerine ceza kesiyorlar
  • Kiralama ücreti nedir?

İstediğimiz yere bırakabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Da Firenze

Ankara da varmı?

Alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim.

Maalesef Ankara'da henüz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

peki kaza yaparsanız ne oluyor.
    Yada sizden önceki kaza yapıp bıraktı.

Aracı teslim almaya gittiğinizde araca binmeden hasar var mı yok mu kontrol ediyorsunuz.
    eğer varsa fotoğrafını çekip yoyo'ya gönderdikten sonra başka hiçbir sorunla karşılaşmıyorsunuz

Araçların hepsi kaskolu ve güvenceli
  • hmm bize göre değil sanki
    bir açığını bulup lastik,kılıf ne bulursa araklar bizim insanımız
    e nde olsa dolandırıcılıkta sahtekarlıkta kafamız süper çalşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hasar durumunda ne olacak? Veya araç ufak hasarlı halde bırakılmışsa(çizik,sürtme,ayna kırılması vs) almayacak mıyız arabayı?İçi kirden geçilmiyorsa ne olacak?

hasar durumunda araca binmeden fotoğraf çekip yoyo ya gönderiyorsunuz , sonra devam
    Zaten rezerve ettiğiniz aracın bilgileri telefonunuza gönderiliyor (şema şeklinde hasar mevcut olan bölgeler)
    eğer o mesajda zaten hasar gözüküyorsa binip devam ediyorsunuz
    zaten araçlar araçlar hemen yaptırılıyor yada değiştiriliyor

Eğer araç kirli gelirse yoyo yu arıyorsunuz. onlarda size aracı yıkatmanız için ekstra ücretsiz 1 saat süre ekliyorlar.
    Aracı kendi cebinizden yıkatıyorsunuz ama sonra hesabınıza en az 20 tl yüklüyorlar

Benim başıma çok geldi ,adamlar nasıl olsa kiralık diye içinde parti yapmışlar resmen.
    gidiyorum shell'den ücretsiz depoyu fulluyorum, bazı shell lerde 100 tl ve üzerine ücretsiz iç-dış yıkama oluyor.
    yoyo nun hesabıma yüklediği 20 tl de benim olmuş oluyor

• Fiyatlar hakkinda da bilgi verseydiniz.saatlik kiralama isi az kullanim icin mantikli

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Fiyatlar hakkinda da bilgi verseydiniz.saatlik kiralama isi az kullanim icin mantikli

http://v3.driveyoyo.com/tr/fiyatlar

6-7 saat kullandıktan sonra bide üzerine mesafe ücreti eklenince
    sixt gibi firmalardan neredeyse günlük kiralama fiyatına geliyor
    ama şöylede bir avantajı var. acil araca ihtiyacın olduğu zaman kimse ile muhattap olmadan
    mobil uygulama üzerinden haritada sana yakın aracı bulup binip gidiyorsun

Ancak değişik araçlar denemek için mükemmel

• üye olmak isteyenler için link atabilirim
  • alfa romeo giulietta gelmiştir
    merak edip 1-2 saatlik kiralamak isteyenler
    ben kiraladım çok beğendim malzeme kalitesi hariç
  • Senelik üyelik ücreti istiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Targaryen

Senelik üyelik ücreti istiyor.
    vereceğim link ile üye olursanız 50 tl ücretsiz kiralama hakkı veriliyor
    istediğiniz aracı 1 saatliğine test etmek için gayet güzel

yoksa günlük kiralama için diğer şirketler daha iyi
  • Zipcar kullanıcısıyım yoyonun araçları daha güzel ve daha çok noktada varlar bunlar artıları ama güvenilir mi açıkcası yorumlar pek iyi değil. Yoksa senelik ücreti benim için problem değil kimseyle muhatap olmamak benim için yeterli. Ama dediğim gibi güvenilir mi? Yorumları ve üyelik sözleşmesini okursanız açıkcası güvenmeniz için bir sebep yok. Yollarda da görüyorum çok sık olmasa da ama insanlar kullanıyor demek ki nasıl güveniyorlar anlamıyorum üyelik sözleşmesi komedi resmen.

• hız sınırı aşımı gerçekten cezası var mı?

ben aracı alıp otobandan evime gidicem ve 130'u geçemicem ciddi mi?

bugün bu firmaya 1 yıllık üye olmayı ve ilk aracı bu pazar kiralamayı düşünüyordum. Eğer yukarıda yazdığım sistem varsa gidip başka yerden alıyım aracı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.