Şimdi Ara

Saatlerce ders çalışabilmek(SANDALYE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben mutfak sandalyesi kullanıyorum henüz 1 saat bile olmadan oram buram ağrımaya başlıyor

Siz hangi sandalyeleri veya çalışma koltuğunu kullanıyorsunuz?

Aradığım>

Komforlu(süngerleri kalın olsun)
    Ergonomik(bedene otursun,kafa yaslama yeri olsun)
    Opsiyonel(dönsün,alçalıp yükselsin,yaslanınca hafif gerilsin)
    Hava alsın(terletmesin)

Bu tarzda bir sandalye biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sanırsam mutfak sandalyesinde oturdum oturda alışırsın çokta yumuşak olursa uykun felan gelmeye başlar içine gömülürsün ben bilgisayar sandalyesindede rahat edemedim denedim :) çünkü sağa sola rahat döne bilmek konsantrasyonumu bozuyordu :D
  • Sen çalışırken yumuşacık sandalyede oturursun ama sınavda tahta parçası gelir...

• KONFOR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ofis türünde rahat sandalye ler var.yumuşacık hatta geriye yaslananlardan.

Bende hep mutfak sandelyelerinde çalışamadım yarakta çalıştım.

Dediğim koltuğu alınca resmini ve fiyatını yazarım.

• Totom dümdüz oldu yemin ediyorum sandalyeye oturuyorum gözlerim kitaba bakarken bedenim acı çekiyor biraz oturunca da eşofman iflasını verip ıslanmaya başlıyor insan içine çıkamaz oldum

hahaha :D denemeleri mutfak sandalyesinde çözcem söz ;)
  • Yok artık LeBron James.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Fiyatları uygun mu peki
    bir de editle yazını :P
  • Patron koltuklarina bak belki begenirsin

• İnternetten çoğuna baktım ama görsellik birşey ifade etmiyor kullananlardan tavsiye almam gerekiyor
  • hocam bende sandalyede yapıyordum dersleri konforsuz ve sert oluyordu ama bence böyle sandalyelerde yapmak en iyisi uykun falan gelmiyor koltukta yapıyordum sırf rahat olmadığı için ama buseferde uykusu geliyor insanın
  • Altina minder koy bence cunku cok rahat sandalye hic iyi degil bende dusunmustum almayi ama en ufak harekette doniyor pisman olursun.Onun yerine alti sungerli sirtida sungerli mutfak sandalyesi var onlardan al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sandığıma göre sen baya ders yapıyorsun yani bir oturmayla akşama kadar yaparmısın eğer yapıyorsan nasıl yapıyorsun anlatsana :D klişe oldu ama derslerin başına oturasım gelmiyo bunu nasıl başarıyorsun ?
  • Koltuga yayıl kardes masa al güzellerinden benım vardı kucuk ama kullanıslı 6 tane kitap 3 allta 3 yukarda sıgıyordu 4 saat kalkmadan calıaabılıyordum

• Yok ben de kullanmadim,plastik sandalyelerle falan idare ediyorum :D henuz o seviye degilim ama ismi patron koltugu olduguna gore iyi bi seydir heralde :D

• Aga ben biraz uykum gelince gider yatarım yataktada uyumam hemen kalkar tekrar otururum isterse günde 100 defa bu tekrarlansın metodum bu benim

Projectx072
    Yoldaş,saatlerce çalışmak sana mantıklı gelmiyorsa bir bahane bulur sıyrılırsın işin içinden
    Önce bu sana mantıklı görünmeli,bunun ne kadar gerekli olduğunun farkına varmalısın

Sonra seni engelleyen ne varsa birer birer vazgeçeceksin onlardan.
    Örnek vereyim,
    İlber Ortaylı'ya sormuşlar hocam nasıl bu kadar dil biliyorsunuz diye
    Ankara çok sıkıcıydı demiş.
    Senin etrafın o kadar sıkıcı olmayabilir,ama sen etrafında seni eğlendiren ve alıkoyan her ne varsa onlardan vazgeçeceksin ve ders çalışmak boş boş durmaktan daha eğlenceli gelecek.
    Ailen o sırada haber izliyor olabilir,mesela az önce fasta 84 kişi yaralanmış haberini duydum sesi odama geldi.Normalde olsa gider dinlerdim ama şimdi dediğim şey yalnızca "banane"
    Hükümet mi değişti?
    BANANE !
    Ama koalisyon..
    BANANE !
    Metro firması aynı yerde iki kaz..
    Yahu banane abi gündelik şeylerden,öleni ben mi canlandırcam ülkeyi ben mi kurtarcam hükümeti ben mi kurcam
    Koskoca bir BANANE !

Ben kendi işime bakar saatlerce ders çalışırım.Ders çalışmadan geçen her anıma kahreder üzülürüm
    Ve tüm bunları bir amaç uğruna yaparım
    Sınav sonuçları açıklanınca bu sayfayı ve devamını görmek için
     Saatlerce ders çalışabilmek(SANDALYE)
    Youtube'de izlemediğim her videonun hazzını bu anda alırım
    Eş dostla görüşüp boşa zaman öldürmediğim her anımın tadını bu sonucu onlarla paylaşırken alırım

Yetmez mi?
    Bence yeter..

Bunu yazarken bile zaman kaybettim
    Lütfen..

• arkadaşlar ders çalışırken oranızı buranızı ağrıtan sandalyelerde çalışın öyle çalışın ki ders çalışmanın kıymetini bilin rahat dönen sandalyelerde çalışmayın işinizin ciddiyetini bozar derse değer verin siz kitaplara ve derse önem verin ki onlarda size önem versinler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Böyle ofis türünde rahat sandalye ler var.yumuşacık hatta geriye yaslananlardan.

Bende hep mutfak sandelyelerinde çalışamadım yarakta çalıştım.

Dediğim koltuğu alınca resmini ve fiyatını yazarım.

Koruma kalkani v1.0

• Abi düşününce çok mantıklı ama reelde olmuyor ya
    Yani bilmiyorum
    Gerçekten düşününce mantıklı ama..

O zaman şöyle yapayım

KONULAR BİTENE KADAR mutfak sandalyesine devam edeyim
    Aylar sonra konular biterse eğer konforlu bir sandalye alır %100 verimle fırıl fırıl test çözerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.