Şimdi Ara

SAATLER (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.907.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Arkadaşlar yardım

Takım elbiseyle takılabilecek büyük göstergeli deri kordon bir saat arıyorum tavsiyelerniz nelerdir?

Ne kadar bütçe ayırdınız?

250 TL kardeş

İstediğiniz gibi bir otomatik bulmak zor. Pillilerde Swatch'ın Irony serisinden deri kordonlu kronograf kadranlı güzel saatler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 15 Şubat 2011; 20:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

quote:

Arkadaşlar 100-170 tl kadar para ayırdım.Casio'nun edifice serisinden alayım mı?

Birde eskişehirde güvenilir saat satan bir yer var mı önerebileceğiniz?

Bence hiç kaçırma casionun edifice serisi sağlam şık ve kalitelidir.

Eskişehir'de güvenilir bir saatçi arıyorum

Kuru Üstün Saat&Optik saat İki eylül caddesinde ve köprübaşı yalbı sokak'ta olmak üzere 2 şubesi var.
    2331862 tel numarası

• arkadaşlar önceki sayfalarda swatch SVGB400 alsam mı diye sordum ve sonunda almaya karar verdim, fakat bana olup olmayacağını bilmiyorum, şehrimde de yok o saatten, onun ölçüsünde başka saat deneyeceğim.Şimdi asıl sorum, bu saat bana olmazsa ne önerebilirsiniz, neden şimdi soruyorsun önce dene olmazsa sorarsın diyebilirsiniz, acelem olduğu için şimdiden soruyorum, yarın gidince sizin önerdiğiniz diğer saatin ölçülerine göre de bir saat denerim, acelem de saati yurt dışından getirteceğim ve yakınlarda dönen bir tanıdığım var o yüzden.
    Aradığım saat, otomatik olacak hareket edince şarj olacak, camı safir olsun mümkünse, kayış deri olsun, saat siyah olursa iyi olur. yani swatch SVGB400 modeline benzeyen bir saat olsun, fiyat olarak amazon.com da 300 doları aşmayan herhangi bir saat olabilir.Önerebileceğiniz kaliteli iyi görünümlü ve şu ölçülerden küçük (swatch SVGB400 ölçüleri büyük gelirse diye ondan küçükleri istiyorum, tam olursa zaten onu alırım direk) kasa çapı 44 mm kalınlık ise 14mm.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Beverly Hills Polo Club BH625-01A
    Sizce bu saat nasıl? Kız arkadaşım için düşünüyorum.

SAATLER

Ürünü aldım ama içinden garanti belgesi çıkmadı.
    Ürün açıklamasında ise "Alacağınız bu Beverly Hills Polo Club BH625-01A adlı ürün size orjinal kutusu ve 24 ay garanti belgesi ile anlaşmalı kargo firmamız aracılığıyla size ulaştırılacaktır. Sitemizdeki tüm ürünler %100 orjinal olup, distribütör garantisi altındadır." yazıyor.

Sahte ürün göndermiş olabilirler mi? Sahte olup olmadığını nerden anlayabilirim? Fatura kestikleri sahte olmadığını gösterir mi?

Duruma göre arayıp konuşacağım. Şimdi bana fatura garanti belgesi olarak geçiyor falan derse bu konuda ki cahilliğim ortaya çıkmasın. Bilmiyorum kıllandım işte, ortalıkta çokca sahte saat dolaştığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

quote:

Arkadaşlar 100-170 tl kadar para ayırdım.Casio'nun edifice serisinden alayım mı?

Birde eskişehirde güvenilir saat satan bir yer var mı önerebileceğiniz?

Bence hiç kaçırma casionun edifice serisi sağlam şık ve kalitelidir.

Eskişehir'de güvenilir bir saatçi arıyorum

Kuru Üstün Saat&Optik saat İki eylül caddesinde ve köprübaşı yalbı sokak'ta olmak üzere 2 şubesi var.
    2331862 tel numarası

Teşekkür ederim.Burda casıo satıyorlar değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Bugün aksilik olmazsa -uzuuun arayışlarım sonucunda- saatimi alıyorum. Seiko Premier Perpetual serisinde karar kıldım, çok içime sindi.

Fiyat da çok iyi denk geldi, şansım yaver gitti.

SAATLER

İlerleyen günlerde fotoğraflarını paylaşırım.

SNP001P1 modelinede göz at ....

• Bu rün hakkında bilgi verecek var mı?
     SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: zunny

arkadaşlar yurtdışından saat alırken veya ebaydan saatin fiyatı yüksekse mesela 500 veya 1000 lira üzerindeyse bunun gümrükten geçerken bi sorun çıkarma ihtimali varmı önceki sayfada sormuştum kaynadı benim sorumda ,herhangi bir vergi ekleniyormu acaba vede bunun önüne nasıl geçeriz.

hala cevap bekliyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

quote:

arkadaşlar yurtdışından saat alırken veya ebaydan saatin fiyatı yüksekse mesela 500 veya 1000 lira üzerindeyse bunun gümrükten geçerken bi sorun çıkarma ihtimali varmı önceki sayfada sormuştum kaynadı benim sorumda ,herhangi bir vergi ekleniyormu acaba vede bunun önüne nasıl geçeriz.

hala cevap bekliyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

150Euro üzerindekilerde yakalanırsa %20 vergi yersin ,saat fiyatının üzerinden. paypal ödeme sayfasının çıktısını istiyorlar
  • Uzun zamandır güzel bir saat almayı düşünüyordum. Bugün EBAY den sipariş etmiş olduğum saatim geldi. Hemde en ekonomik kargo ile ve 8 gün gibi kısa bir sürede. Saati taktıktan sonra bir daha bu saati almakla iyi bir karar vermiş olduğumu anladım. Aldığım saat Citizen Calibre 2100 AV0021-52H Ecodrive. Resmi ve tanıtım videosu aşağıda. Titanium olan model. Herkese tavsiye ederim. Saygılar.

http://www.blingcheese.com/video-1/citizen+watches.htm

SAATLER

• arkadaşlar bugün nette gezerken parnis diye bir markaya rastladım biliyorum arkadaşlar beni kınayacak ama gerçekten güzel saaatleri var vede benim gibi kısıtlı bütçesi olan kişiler için gayet iyi saatler üretiyorlar. acaba bu marka saatten kullanan varmı nerden alalbilirim daha doğrusu türkiyede alabileceğim bir yer varmı acaba ve fiyatları ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağ olun.

mesela bu model hoşuma gitti :

SAATLER
  • Arkadaslar Kayseri Park AVM'de Seiko SNA585P'ye 911 TL etiket 640 pesin fiyat cektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Arkadaslar Kayseri Park AVM'de Seiko SNA585P'ye 911 TL etiket 640 pesin fiyat cektiler.

Şu anda bulunduğum yerde 270 USD. Tık para :)
  • Arkadaşlar Citizen'in Eco Drive serisi hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

O seriden bir saat kaç yıl sorun çıkarmadan çalışabilir?
  • quote:

arkadaşlar bugün nette gezerken parnis diye bir markaya rastladım biliyorum arkadaşlar beni kınayacak ama gerçekten güzel saaatleri var vede benim gibi kısıtlı bütçesi olan kişiler için gayet iyi saatler üretiyorlar. acaba bu marka saatten kullanan varmı nerden alalbilirim daha doğrusu türkiyede alabileceğim bir yer varmı acaba ve fiyatları ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağ olun.

mesela bu model hoşuma gitti :

SAATLER

Avrupa adı altında çakma saatler üretmeyen veya yine direk belirli markaların sahtelerini yapmayan gerçek Çin markası Parnis. Bir de Tao International var.
    Evet saatlerinde iyi markaların modellerinden fazlasıyla esninleniyorlar ama saklanmadan Çin markası olarak piyasadalar. Seagull mekanizma kullanılanları için fena değil diyorlar. Fiyatları modellere göre değişiyor. 100 - 200 USD arası genelde. Kendi sitelerinden inceleyebilirsiniz.

Ne de olsa Çin. İnsan güvenemiyor. Aslında bu ucuz işçilik ve devlet teşvikleriyle, sanayide ucuz elektrik, su vb. hizmetlerin kullanımı ile bu fiyatlara dah kaliteli şeyler çıkarabilmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Arkadaşlar Citizen'in Eco Drive serisi hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

İlk Citizen Eco Drive saatler 1995 te üretildi ve piyasaya sürüldü. Amcam o sene bir adet almıştı. Baya da para vermişti. Hala o saati kolunda. 2006 yılında 1 defa batarya değiştirdi. (rechargable) 3-4 defa da su geçirmezliğini sağlayan contasını değiştirtti. Citizen e göre Eco Drive modellerindeki bataryalar en az 10 yıl, su geçirmezliği sağlayan contalar ise 2-3 yıl dayanıyor. Bu sürelerde yenilemeyi tavsiye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Arkadaşlar Citizen'in Eco Drive serisi hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

İçinde güneş enerjisiyle şarj olan pil var. Pilin şarj tutma ömrü kullanıma göre 10-15 yıl arası gidiyor. Tabii pilleri normal saat pillerine göre pahalı.
  • quote:

Bu rün hakkında bilgi verecek var mı?
     SAATLER

Hiç bulaşma, swatch'lara göz at.
  • Mesela şöyle bir saati ucuza bulsam hemen alırım :)

CITIZEN ATTESA Eco-Drive ATV53-3023
    Specifications
    Movement: Eco-drive with 3,5 years power saving reserve, Radio Controlled time reception (North America, Europe, China, Japan), Accuracy without radio reception +/-15 sec/month
    Featuring: 10 ATM water resistance, LED, Chronograph, Timer, World Calendar, World time alarm, World time, Charge warning function, Power saving function
    Case: Duratect Titanium, Bracelet: Duratect Titanium
    Crystal: Non-reflective coated sapphire crystal
    Size without Crown: 41 mm
    Thickness/weight: 13.0 mm/104 g

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 15 Şubat 2011; 21:13:29 >

• MZİ iskelet saatler konusunda bilgi verebilicek biri varmı ? kalite saglamlık fiyat konusunda

Örnek resim :
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 15 Şubat 2011; 21:14:52 >
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.