Şimdi Ara

SAATLER (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu saat hakkında bir fikri olan varmı ?

sıfır 250 liraya alınır mı ?

çok acil bir cevap bekliyorum lütfen
  • lütfen çok acil yorum lazım, saatçi arkadaşın elinde yoktu gösteremedi, ama bu resimdeki gibi değil çok aşırı parlak dedi takamazsın takım giymezsen dedi ne derece dogrudur ?
  • Bu konudaki kullanıcılar: dOmi, aadrty, midgardxxx, mevadrah, oiven

abi siz yorum yapın bari ):
  • Usta ben de kendi saatlerim için iki de bir yenile yapıyorum. Herkesin saat zevki farklıdır o yüzden :). Ama bana da sanki klasikte iyi gider gibi geldi. Yani takım elbiseye ya da ne bileyim gömlek kumaş pantolonda iyi gider gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 24 Aralık 2010; 20:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

lütfen çok acil yorum lazım, saatçi arkadaşın elinde yoktu gösteremedi, ama bu resimdeki gibi değil çok aşırı parlak dedi takamazsın takım giymezsen dedi ne derece dogrudur ?

hoşuna gittiyse al derim ırony serisinde farklı tasarıma sahip hertürlü takarsın kafana takma
    bendede var swatch ırony kullanımı rahat kusuru arka kapağının açılamaması işte bozulursa yaptırmak sıkıntılı.
  • bu saatte öyle inanılmaz parlak renk kullanmış olma ihtimalleri nedir :S

açıkçası normal fiyatı 400 lira bu saatin 250 olması cezbetti. yoksa elimde iki tane seiko var gg dan aldıgım. biri military kordon biri klasik düz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

arkadaşlar bu saatin modeli merak ettim bilen varmı
    ben WELDER e benzettim

SAATLER

benimde welder diyesim geldi ama, welder, tepe ve butonları ters konumlandırır. yani, sol kola takılan bir welder saatin tepe ve butonları bileğe doğru değil, içe doğru bakar. bu saatlerde, tepenin dışa bakması isteniyorsa, saati sağ kola takmak lazım gelir.
    şekil a;

SAATLER

yada Tamer abimiz saati ters taktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Az önce nihayet bir foto bulmayı başardım saat arasını gösteren...
     SAATLER

Saat kaç şu anda?
    1 ile 2 arası sanırım ama disk döndüğü için açık olan aralıktan tam okunamıyor..
    Süper güzel saat ama an itibari ile benim için bitmiştir olayı :)

durum aynen, dediğin gibi. disk, normal akep dönüşü ile döner. aslında crazyhours tarzı bir atlama sistemiyle, yelkovan tam 12'ye geldiğinde çat diye atlasa çok iyi olurmuş. ama öyle bir modül vs için çok modifikasyon yapmak lazım, yada inhause calibre.

crazyhours demişken, bilmeyen arkadaşlara göstermek lazım;

yelkovan tam 12 hizasına geldiğinde, akrebin atlamasına ve atladığı pozisyona DİKKAT!

• --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar mrb,

son zamanlarda yonger&bresson marka saatleri çok beğenmeye başladım. bir tane almayı da ciddi ciddi düşünüyorum.
    bu marka hakkında bilgisi olan var mı? yardım bekliyorum
  •  SAATLER

Gittigidiyordan 299 TL'ye bu saatin siparişini verdim ama orjinal olup olmama konusunda kafamda soru işaretleri var . Satıcının yorumları hep olumlu ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor. Ürünün orjinalliğini herhangi bir bayiye götürmeden anlayabileceğimiz bir olay oluyor mu ? Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • Stuhrling saatlerin kalitesi hakkında bilginiz varmı....polish üstat bizim sorulara hiç cevap yazmıyorsun:)
  • Selamlar,
    İlk kez otomatik saat kullanacağım ve çok fazla bütçe ayıramıyorum. 400-500TL maksimum. Bu paraya hem sorun yaşatmayacak kalitede mekanizması olan, hem malzemesi dayanıklı olan bir otomatik saat var mıdır? Orientleri araştırdım biraz, fena gözükmedi gözüme, alttakileri inceleyip yorumlarsanız sevinirim;

http://www.orientwatchusa.com/cfd0e001b-p-229.html
    http://www.orientwatchusa.com/cev0m001b-p-58.html
    http://www.orientwatchusa.com/ffd0f001b-p-481.html

Bunu bulabilir miyim bilmiyorum ama bir de bu;
    http://www.orientwatchusa.com/sdt00002w-p-434.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrcn -- 24 Aralık 2010; 23:39:03 >

• Sonunda buldum tamer karadağlının saatini

TW Steel miş
    fiyatı baya tuzlu

SAATLER
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-tag-heuer-nurselh-den-tag-heuer-carrera-calibre-16-titanyum-kasa-35238558/detay
    Arkadaşlar bu saati düşünüyorum.Replika olduğunu biliyorum.Fakat kalitesi ne düzeyde.Aklımı kurcalayan o.Anlayan arkadaşlar bir fikir beyan edebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 25 Aralık 2010; 0:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

SAATLER

Gittigidiyordan 299 TL'ye bu saatin siparişini verdim ama orjinal olup olmama konusunda kafamda soru işaretleri var . Satıcının yorumları hep olumlu ama yinede insanın içinde bir şüphe oluyor. Ürünün orjinalliğini herhangi bir bayiye götürmeden anlayabileceğimiz bir olay oluyor mu ? Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

çok yüksek bir ihtimalle Replika. Saati Tissot satan bayiye götürmeden anlayamazsınız %100 . Ancak kötü replikaları tabii ki anlarsınız
    Konyalıda saat 875lira görünüyor .

ek: gittigidiyorda Orjinal saat bulma olasılığınız %1 ancak . geri kalan %99 replika ve utanmadan orjinal diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Aralık 2010; 1:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

çok yüksek bir ihtimalle Replika. Saati Tissot satan bayiye götürmeden anlayamazsınız %100 . Ancak kötü replikaları tabii ki anlarsınız
    Konyalıda saat 875lira görünüyor .

ek: gittigidiyorda Orjinal saat bulma olasılığınız %1 ancak . geri kalan %99 replika ve utanmadan orjinal diyorlar

Soğudum be saat işinden bu konuyu okuyunca . Abi birebir aynılarını yapıyorlarsa saati nereden almalıyız ? Yarın istanbula gideceğim uygun ve orjinal saati nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-tag-heuer-nurselh-den-tag-heuer-carrera-calibre-16-titanyum-kasa-35238558/detay
    Arkadaşlar bu saati düşünüyorum.Replika olduğunu biliyorum.Fakat kalitesi ne düzeyde.Aklımı kurcalayan o.Anlayan arkadaşlar bir fikir beyan edebilirse sevinirim.

beş para etmez..
    Satıcı da daha önce burada konuşuldu..
    Malının arkasında falan değil.. Sizden parayı alana kadar bin palavra, parayı aldıktan sonra 2bin palavra..
    Bu saatler Çin'de 11-12 usd... birebir bu satıcının sattığı kalite..

• quote:

Tissot'un en çok replikası olan saati..
    Çin'den 100 usd civarına getirtilen A kalite replikaları var. Bu saat %99.99 bunlardan..
    Daha önce bir tanesini elime alıp inceledim. Gerçekten kaliteli duruyordu benim incelediğim replika..
    Satıcı önce orjinal dedi. Sonra ben saat uzmanıyım cart curt dedim. Elimde 35 tane Tissot var bunu kolleksiyna koyacam bir hatası çıkarsa alırım aklını dedim.. tırstı benden..

Bazı satıcılar çakma olduğunu bile bile "orjinal" diyor.. Bazıları da yurt dışından getirtiyor ve kendileri de orjinal olduğunu inanıyor.. Çin'de Tissot'un işi ne?? Ama gel de anlat..

• quote:

quote:

Çin'den 100 usd civarına getirtilen A kalite replikaları var. Bu saat %99.99 bunlardan..
    Daha önce bir tanesini elime alıp inceledim. Gerçekten kaliteli duruyordu benim incelediğim replika..
    Satıcı önce orjinal dedi. Sonra ben saat uzmanıyım cart curt dedim. Elimde 35 tane Tissot var bunu kolleksiyna koyacam bir hatası çıkarsa alırım aklını dedim.. tırstı benden..

Bazı satıcılar çakma olduğunu bile bile "orjinal" diyor.. Bazıları da yurt dışından getirtiyor ve kendileri de orjinal olduğunu inanıyor.. Çin'de Tissot'un işi ne?? Ama gel de anlat..

Peki istanbulda nereden uygun ve orjinal saat alabilirim. önerebileceğiniz semt, muhit bir yer varmı ? Yoksa sadece büyük saatçi zincirlerinden mi almalıyız ? Hiç anlamıyorum bu işlerden nişan için saat alacaktım valla iptal ettim siparişi bu olayları okuyunca.

• quote:

quote:

quote:

Peki istanbulda nereden uygun ve orjinal saat alabilirim. önerebileceğiniz semt, muhit bir yer varmı ? Yoksa sadece büyük saatçi zincirlerinden mi almalıyız ? Hiç anlamıyorum bu işlerden nişan için saat alacaktım valla iptal ettim siparişi bu olayları okuyunca.

http://www.tissot.ch/?mod=stores&action=search&search=&regions=1&countries=188&countryregions=&cities=%C4%B0stanbul&option=cs

burada Tissot satan bayilerin adresleri ve telefon numaraları mevcut. Bunlar Orjinal Tissot satan bayilerdir. Pazarlıkla istediğiniz saati %20-25 daha düşük fiyata ya da peşinde %30 lara varan indirimle alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.